Description

Ruitenburg adviseurs & accountants is de professionele partner op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Met vestigingen in Delft, Leidschendam, Maasdijk en Maassluis is Ruitenburg een middelgrote organisatie met ongeveer 200 medewerkers en kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring. De kracht van Ruitenburg is haar mentaliteit en gedrevenheid, waarbij het persoonlijk contact hoog in het vaandel staat: klanten hebben één aanspreekpunt voor alle vragen en kunnen rekenen op maatwerkoplossingen.

Ruitenburg investeert voortdurend in digitale ontwikkelingen en houdt haar medewerkers op hoog niveau met interne cursussen door het hele jaar. Er heerst een sportieve en sociale sfeer.

Ruitenburg is aangesloten bij het SRA, MSI en heeft een WTA vergunning (AFM) en heeft vele specialismen onder één dak; juridisch advies, fiscaal advies, estate planning, HRM & salarisadministratie, organisatieadvies, pensioenadvies, subsidieadvies, bedrijfsadvies, advisering bij financieringsvraagstukken en jaarrekeningen samenstellen en controleren.

What’s New

Version 4.4.0

Onze app is weer flink verbeterd! Zo ondersteunen we nu het schermformaat van de iPhone X en kun je inloggen met Face ID. Ook hebben we wat verbeteringen doorgevoerd:
- de periode van documenten wordt beter weergegeven
- de volgorde van bestanden bij een te accorderen document is nu gelijk aan die in de webversie
- we hebben een crash bij het accorderen van een bepaald soort jaarrekening opgelost

Met dank aan jullie feedback!

Information

Provider
Pink Web Applications B.V.
Size
40 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 and watchOS 2.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like