Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met Banx heb je meer impact dan je denkt.

Banx is een bankapp die niet alleen in euro's telt, maar ook in CO2. Je persoonlijke CO2-dashboard berekent de impact van je aankopen op de planeet. Zo kan je makkelijk bijsturen bij wie en wat je koopt en bewuster leven.

Met Banx Invest kan je ook beleggen in fondsen die ecologische of sociale kenmerken promoten of duurzame beleggingen als objectief hebben.

Banx is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Proximus en Belfius. Twee 100% Belgische bedrijven die hun krachten bundelen voor een duurzamer België. Want Banx, da’s “slow banking”: in een wereld die steeds sneller gaat, bewust vertragen en stilstaan bij de impact van je transacties. Persoonlijke keuzes maken met een positieve impact op onze samenleving en onze planeet. Minimaal bankieren voor een maximale impact. Zomaar vanuit je broekzak.

Digitale betalingen worden o zo simpel
Met Banx heb je alles bij de hand om snel en moeiteloos digitaal te betalen of betaald te worden. Overal. Op elk moment. Veilig. Heb je een vraag, dan word je snel geholpen door onze klantendienst via de telefoon, sociale media en chat. Gewoon even schudden met je smartphone.

Hou je net als ons van een uitdaging? Open dan een rekening in de Banx-app in minder dan 5 minuten en ga de uitdaging aan om je CO2-voetafdruk te verkleinen. In de Banx-app verdien je ook punten die je kan inruilen tegen beloningen ("Rewards"): Een voucher bij een van onze lokale en duurzame partners? Of steun je liever een natuurproject in België? Of toch liever extra mobiele data? Jouw inspanning, jouw beloning. Jij beslist.

Wat je ook kiest, met Banx kies je voor flexibiliteit en transparantie.

Essential:
vernieuwend, snel en gratis*
Je beheert je geld makkelijk en snel in de Banx-app met een Essential account. Maak je gratis account aan via de app en ... start! Je debetkaart krijg je snel in de brievenbus. Alle handige features van de app - zoals “Rewards” en je CO2-dashboard - die krijg je als Essential klant natuurlijk ook.

Wat is inbegrepen
- Een gratis* betaalrekening
- Een gratis debetkaart (Bancontact en Maestro), gemaakt van 85% gerecycleerd plastic
- Instant betalingen

Reizen buiten Europa? Geen probleem.
Je gaat op reis en je neemt mee ... de Mastercard® Essential Debit. Bruikbaar in België en in het buitenland.
Optioneel voor € 1 per maand.

Premium:
3 rekeningen voor de prijs van 1
Kies het beste voor jou en je gezinsleden: Banx Premium. Niet één rekening, maar drie. Maak je Premium account aan voor € 6,5 per maand en nodig twee anderen uit om ook Premium te worden, gratis. Zo geniet je met z’n drieën van alle voordelen.

Wat is inbegrepen
- Tot 3 Premium betaalrekeningen voor jou en twee andere gezinsleden (ook geldig voor een gezamenlijke
rekening)
- Tot 4 debetkaarten (Bancontact & Maestro), gemaakt van 85% gerecycleerd plastic
- Tot 4 Mastercard® Premium Debit
- Instant betalingen
- Extra garantie van 12 maanden op bijna al je aankopen
- De meeste van je aankopen zijn gedekt: tegen niet-levering en niet-conformiteit, én gedurende 90 dagen na aankoop tegen breuk en diefstal
- Ontdek de impact van je aankopen via het CO2-dashboard
- Wissel je punten, die je dankzij je acties hebt ontvangen, in voor vouchers.

Banx-klant worden
Dat kan in minder dan 5 minuten, volledig vanop je smartphone.
Wacht niet langer, download Banx en geef jezelf en de planeet een duurzame toekomst.

* De Essential-betaalrekening is de eerste 6 maanden volledig gratis en blijft daarna aan het einde van elke maand gratis zolang er tijdens de lopende maand ten minste 5 transacties (uitsluitend geldig voor overschrijvingen, mobiel- of kaartbetalingen en domiciliëringen) zijn uitgevoerd. Indien dit totaalbedrag gedurende een maand niet wordt bereikt, zal een bedrag van € 3,5 van de rekening voor die maand worden afgeschreven.

Nieuw

Versie 21.3.1

Verholpen problemen en prestatieverbeteringen.

App-privacy

De ontwikkelaar, Belfius Bank, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

  • Siri

    Doe meer binnen de app met slechts je stem.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou