Description

Met de app van MijnKassabon kunt je al je klantenkaarten én kassabonnen digitaal bewaren. Vanaf nu géén overvolle portemonnees meer, en nooit meer een kassabon kwijt! Hiernaast kun je gebruik maken van een super slimme budget tool waarmee je meer inzicht krijgt in je inkomen en uitgaven.

Hoe werkt deze app?
- De ingebouwde barcode scanner herkent met gemak al je klantenkaarten, binnen enkele seconden kun je een kaart toevoegen.

- Met de ''bon toevoegen'' button onderin je scherm kun je net zo makkelijk je kassabonnen toevoegen, deze wordt vervolgens bewaard in de map van de geselecteerde winkel. Indien je het handig vindt, kun je o.a. ook het bedrag vermelden en de aankoopdatum. (eventueel ook een notitie)

Wat kun je nog meer?
- Om verlies van je gegevens tegen te gaan kun je ervoor kiezen om je te registreren in de app. LET OP! Uiteraard kun je de app ook zonder registratie gebruiken, maar om verlies van je gegevens te voorkomen is dit wel een aanrader.

- Je kunt de app beveiligen door een wachtwoord in te stellen en/of je vingerafdruk hiervoor te gebruiken.

- Je kunt je kassabonnen delen/versturen vanuit de app, dat kan per mail of via een andere applicatie die je hiervoor gebruikt.

- Je kunt gebruik maken van de budget tool in de app, je kassabonnen zullen hier automatisch in verwerkt worden.

- In de budget tool kun je ook gemakkelijk je overeenkomsten opvoeren en een einde contract datum instellen, als je een melding wilt ontvangen wanneer deze afloopt dan kan dat.

- Je hoeft niet persé een klantenkaart te scannen om een kassabon te bewaren.

- Verwijderen van een kassabon? Als je in je kassabonnen overzicht naar links swypt dan krijg je de keus om de bon te delen en/of te verwijderen.

- Tik op de barcode in het scherm om deze te vergroten, scannen in de winkel gaat hiermee een stuk makkelijker*

- Een eigen winkel aanmaken die niet in de lijst staat; wij hebben ruim 200 voorgeprogrammeerde winkels in deze app. Staat jouw favoriete winkel er niet tussen? dan kun je deze gemakkelijk zelf aanmaken en toevoegen aan de bestaande lijst met winkels.

Wij zijn erg benieuwd wat je van MijnKassabon vindt, laat het ons weten door de app te beoordelen en indien je tips voor ons hebt? dan horen wij dat maar al te graag.

Voor overige ondersteuning/feedback en/of tips: info@mijnkassabon.nl

Het is in de app mogelijk om te kiezen voor MijnKassabon Premium, indien je hiervoor kiest dan kun je gebruik maken van uitgebreide functies zoals: budgetteren, kassabonnen verwerken in je dagelijkse uitgaven, het bekijken van je statistieken en nog veel meer. Wil je de extra functies eerst uitproberen? Dan kan dat, je kunt 14 dagen gratis gebruik maken van alle extra functies.

MijnKassabon hanteert 1 abonnementsvorm:

- 1 maand kost € 0,99 per maand.

De aankopen wordt via je iTunes account in rekening gebracht. Let er op dat het abonnement 24 uur voordat deze verloopt automatisch wordt verlengd!

Je kunt je abonnement na aanschaf beheren via je gebruikersinstellingen in iTunes of in de app, je kunt hier je abonnement gemakkelijk annuleren op elk gewenst moment.

Gebruikersvoorwaarden: https://www.mijnkassabon.nl/Gebruikersovereenkomst.html

Privacybeleid: https://mijnkassabon.nl/privacy.html

*LET OP: Niet elke barcodescanner in de winkel kan de barcode van het scherm aflezen, dit komt omdat zij nog gebruik maken van verouderde scan technieken. De kassier zal je klantenkaart dan handmatig moeten invoeren.

Veel plezier met de app van MijnKassabon!

What’s New

Version 3.8.4

Hallo allemaal, we hebben de app verder geoptimaliseerd en een aantal verbeteringen toegebracht waaronder het overschakelen op inloggen met Apple Sign in. Op het moment is het hele team druk bezig met een splinternieuw ontwerp en extra functies, mocht je suggesties hebben en/of van dichtbij willen meemaken hoe zo'n proces in elkaar zit? Stuur ons dan een mail: info@mijnkassabon.nl we zijn erg benieuwd naar jullie mening.

App Privacy

The developer, iBilly B.V., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
iBilly B.V.
Size
116.2 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.3 and watchOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. MijnKassabon premium 1 maand USD 0.99
  2. MijnKassabon Premium 6 maanden USD 8.99
  3. MijnKassabon Premium 1 jaar USD 11.99

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like