Screenshots

Description

Bereikbaar Haaglanden VR
Ervaar slim reizen en werken in de wereld van Bereikbaar Haaglanden in deze 360 graden video / VR app. Bereikbaar Haaglanden is een publiek-privaat samenwerkingsverband van werkgevers, ondernemersverenigingen en logistieke organisaties. Het doel is een bereikbare regio door goede voorzieningen in combinatie met het stimuleren van slim reizen en werken en het efficiënt gebruiken van wegen en het OV- en fietsnetwerk. Minder files en vertragingen zijn beter voor de economie, voor de leefbaarheid en het levert veel minder stress en irritatie op. Bereikbaar Haaglanden is een platform waar samenwerking en kennisdeling centraal staat. Initiatiefnemers zijn VNO-NCW West, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, EVO, TLN en Duurzaam Den Haag. Werkgevers met minimaal 15 medewerkers die geïnteresseerd zijn in mobiliteit en willen bijdragen aan verbetering van bereikbaarheid kunnen partner worden.

Virtual Reality
Deze Virtual Reality app start automatisch bij een horizontale positie van je telefoon. Plaats je telefoon in je Virtual Reality bril voor de ultieme beleving!

Geen Virtual Reality bril?
Zet de VR-mode uit voor een normale weergave. Beweeg je smartphone voor de ultieme beleving van deze 360 graden videotour. De app maakt gebruik van de ingebouwde gyroscoop functie op je telefoon.

Information

Provider
Smart2IT B.V.
Size
261.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Smart2IT B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like