FolShqip 4+

Aplikacioni me i madh Shqiptar

Samir Makadia

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

FolShqip është aplikacioni më i mirë Video Chat për takimin e njerëzve të rinj.

Zbuloni dhe bisedoni me njerëz interesantë në mbarë botën!

FolShqip ju lejon të zgjidhni seksin për të kërkuar popujt e rinj.

FolShqip ju lejon të bisedoni dhe të bëni miq me njerëz nga mbarë bota.

Aplikacioni me i madh Shqiptar

What’s New

Version 1.3

• Improve performance
• Bug fixed

App Privacy

The developer, Samir Makadia, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Finance
Finance
Finance
Social Networking
Health & Fitness
Entertainment

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment