Higher Spirit Academy 4+

Healing voor Iedereen

Higher Spirit Academy B.V.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Zet op elk moment van de dag stappen in jouw helingsproces en spirituele ontwikkeling, waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt.

De Higher Spirit Academy app bevat verschillende energetische sessies, allemaal gericht op jouw persoonlijke innerlijke transformatie en het verhogen van jouw frequentie. Na het downloaden van de app kun je direct met de sessies aan de slag. Naast de energetische sessies geven we regelmatig een meditatie of energetische healing cirkel via een livestream, waar je eenvoudig via de app live aan kunt deelnemen.

Onze missie
Het doel van de Higher Spirit Academy is om je zoveel mogelijk te inspireren vanuit verbinding te leven. In verbinding met jezelf, elkaar en de kosmos. Hierdoor ga je steeds meer jouw krachtige en multi dimensionale kwaliteiten ervaren, herinneren en uitdragen. Want alles is al in jou aanwezig.

We bieden ondersteuning in jouw transformatieproces door regelmatig (online) samen te komen, gratis meditaties, energetische sessies en lichtwerk trainingen beschikbaar te stellen. Om vanuit hart verbinding een bewustere wereld te creëren, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties na ons.

Prijzen en voorwaarden
De Higher Spirit Academy app biedt energetische healing sessies aan, die je gratis kunt volgen.

Disclaimer
Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker draagt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om de sessies te volgen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de algemene voorwaarden.

Vragen, opmerkingen of bugs?
Stuur een e-mail naar: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Mogen we je wat vragen?
Beoordeel onze app in de App Store en schrijf een review, zodat we ook anderen kunnen inspireren om meer vanuit verbinding te leven.

INFORMATION ABOUT THE APP

Readout full Terms of Service and our Privacy Policy:

https://www.higherspiritacademy.nl/algemene-voorwaarden/
https://www.higherspiritacademy.nl/privacyverklaring/

What’s New

Version 3.7.17

Bugfixes

App Privacy

The developer, Higher Spirit Academy B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical