iPhone Screenshots

Description

IP Petrol ka zhvilluar aplikacionin i cili zëvendëson kartelën fizike duke ju mundësuar klientëve qasje
më të lehtë gjatë furnizimit me derivate, blerje në market si dhe qasje në kohë reale të shpenzimeve,
kursimeve, zbritjeve dhe ofertave. Poashtu ky aplikacion ju mundëson të bëni pagesa online,
mbushje të llogarisë, transferim të kredisë si dhe shumë mundësi të tjera:
 
- Shkarko aplikacionin dhe përfito nga zbritjet dhe ofertat
- Aplikacioni ju mundëson të mos përdorni kartelën fizike
- Kontrollo shpenzimet dhe kursimet në kohë reale
- Lokacionet e pikave furnizuese
- Çmimet aktuale të derivateve 
- Vetëshërbim 24/7 për blerje të derivateve
- Realizim i pagesës online
- Mbushje e kartelës dhe transferim i kredisë
- Përfitim nga zbritjet, ofertat dhe shpërblimet
- Mundësi për pjesëmarrje në lojë shpërblyese
- Perkrahje dhe kujdes ndaj klientit 24/7

Vetëm bashkë me ju mund të përmirësojmë dhe zhvillojmë tutje veçoritë e kërij aplikacioni. Andaj
mirëpresim çdo koment dhe rekomandim nga ju.

What’s New

Version 1.5

Përmirësim në performancë.

App Privacy

The developer, Zombie Soup, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like