Ekran Görüntüleri

Açıklama

E themeluar në vitin 2010, I-SOFT SH.P.K. ka punuar si një sistem i menaxhimit komercial për të përmbushur nevojat e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, ndërmarrjeve të mëdha dhe të mesme, institucioneve edukative,agjencioneve dhe organizatave qeveritare, si dhe menaxhimin komercial kontrollin dhe rregullimin e sektorëve të ndryshëm.

Është duke tregtuar me pako programin komercial online KontX-2014 Software si një shërbim i cili është plotësisht i drejtuar në një infrastrukturë të zhvilluar nga I-SOFT SH.P.K dhe nëpërmjet internetit.

Oylar ve Yorumlar

5.0/5
1 Oy

1 Oy

Bilgi

Sağlayıcı
Tuna Butuci
Boyut
26.2 MB
Kategori
Alışveriş
Uyumluluk

iOS 9.0 veya üst sürümünü gerektirir. iPhone, iPad ve iPod touch ile uyumludur.

Diller

İngilizce

Yaş Sınırı
4+ olarak değerlendirilmiş
Telif Hakkı
© "2018 Intelligent Softwares"
Fiyat
Ücretsiz

Destekledikleri

  • Aile Paylaşımı

    Aile Paylaşımı etkinleştirildiğinde en fazla altı aile üyesi bu uygulamayı kullanabilir.