Preporod 4+

PressReader Inc

iPad için tasarlandı

    • 5,0 • 2 Oy
    • Ücretsiz

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Prvi broj novina Preporod izašao je 15. septembra 1970. godine, otkada izlazi u kontinuitetu i distribuira se u BiH i širom svijeta. Preporod ima reputaciju jednog od najznačajnijih printanih medija u BiH, a s provjerenim informacijama, člancima i analizama već 50 godina promovira univerzalne vrijednosti. Njegovo ime ukazuje na cilj i svrhu: kontinuiranim progresom učiniti boljim pojedinca i društvo shodno zahtjevima vremena i kur'anskom porukom koja je moto Preporoda i nalazi se kao dio loga na njegovoj naslovnici: “Allah neće izmijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promijeni sebe.“

Od njegovog utemeljenja, promovirajući nezavisno mišljenje i novinarstvo, za Preporod pišu i govore najveća domaća i svjetska imena iz različitih naučnih i kulturnih oblasti bez obzira na vjerska i politička uvjerenja i riječ je o novinama koje su zadržale princip borbe protiv uskih i zatvorenih vjerskih, nacionalnih i ideoloških okvira.

Posebno bogatstvo Preporoda jeste što predstavlja svojevrsnu enciklopediju tradicije, baštine, kulture i povijesti koja stoljećima egzistira na ovim područjima i gotovo je nemoguće baviti se bilo kakvim istraživanjem islamske misli, ali i višestoljetne tradicije ovog prostora, bez konsultiranja Preporoda kao izvora koji se danas citira u svim važnijim naučnim radovima i publikacijama.
Također, Preporod je medij koji nikada nije prekinuo direktnu vezu s narodom čija mišljenja cijeni i artikulira kroz različite novinarske forme.

Yenilikler

Sürüm 4.11.13

update version to 4.11.13 for iOs 15 update

Oylar ve Yorumlar

5,0/5
2 Oy

2 Oy

Uygulama Gizliliği

PressReader Inc adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Konum

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Haberler
Haberler
Dergiler ve Gazeteler
Haberler
Haberler
Haberler

Diğer Beğenebilecekleriniz

Haberler
Haberler
Haberler
Haberler
Haberler
Haberler