Skjermbilder

Beskrivelse

Å spille spill er en veldig populær aktivitet rundt om i verden. Med så mange spillere rundt i verden øker behovet for nye og ferske titler. Telenor Mobile så dette og er her for å gi en flott opplevelse for spillere i alle aldre. Som en eksklusiv plattform for spillere og spill har Telenor Mobile forskjellige kategorier. Er du klar for å spille?

Få tilgang til mer enn 300 morsomme og lærerike spill for hele familien. Spill uten avbrytende annonser eller mulighet for kjøp i appen, så deres spillopplevelse blir så trygg som mulig.

Gaming er for alle, og dette kan sees gjennom de forskjellige kategoriene til Telenor Mobile. Fra utfordrende spill for hardcore spillere til pedagogiske spill for de yngre, alle kan finne det perfekte spillet for i denne portalen. Ved å laste ned denne appen til smarttelefonen eller nettbrettet ditt, tar du det første steget i en fantastisk spillverden! Bare bla gjennom kategoriene og velg et spill du vil prøve! Alt du trenger er en aktiv internettforbindelse for å starte din online spillopplevelse med Telenor Mobile.

Hva er nytt

Versjon 1.3

bugs fixed

Vurderinger og omtaler

5,0 av 5
2 vurderinger

2 vurderinger

Apper og personvern

Utvikleren, Telenor Norge, har ikke gitt Apple informasjon om personvernpraksisen sin eller hvordan de håndterer data. Mer informasjon er tilgjengelig i utviklerens personvernerklæring.

Ingen detaljer oppgitt

Utvikleren vil få krav om å oppgi personverndetaljer når de sender inn den neste app-oppdateringen.

Støtter

  • Familiedeling

    Opptil seks familiemedlemmer kan bruke denne appen hvis Familiedeling er aktivert.

Mer fra denne utvikleren

Du vil kanskje også like