Srpsko srce 4+

ComITGroup

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Najkompletniji sadržaj za potpuno informisanje i zabavu Srba u dijaspori

Srpsko Srce je potpuno novi proizvod namenjen - na prvom mestu - Srbima u dijaspori, ali i svima ostalima koji Srbiju, srpsku kulturu, običaje i jezik smatraju interesantnima. Kroz sliku, video, pisanu i živu reč, prenosimo sve ono čime Srbija i Srbi mogu da se ponose, donosimo tu i zabavni sadržaj i mnoštvo drugih detalja koji Srpsko Srce čine jedinstvenim i poželjnim. Uz Srpsko Srce čitav život se menja - narvano na bolje. Ipak, to je samo početak. Naše je da Vas iznenadimo novinama, a na Vama je da uživate.
Ono što je karakteristično za Srpsko Srce je činjenica da ne želimo da Vas zasipamo sadržajem koji možete da nađete na bilo kom drugom mestu, već da Vam ponudimo nešto posve originalno, nešto što će da postave deo Vaše svakodnevice. Očekujte neočekivano - Srpsko Srce priprema puno toga o čemu ćete da budete obavešteni blagovremeno. Do tada, uživajte u sadržaju koji nudimo i tražite da pripremimo ono što biste baš Vi želeli da vidite kod nas. Mi smo tu da bi svima bilo prijatno i ugodno, naravno zabavno ali i poučno. Sačuvajmo srpsku tradiciju, srpske običaje, srpski jezik i kulturu i sve ono što nas čini ponosnima na milenijumsku istoriju Srba.

What’s New

Version 1.1

Thanks for using the SrpskoSrce app!

This release contains bug fixes and performance improvements.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, ComITGroup, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Elektrometal Plus Metal Prices
Business
FSS Vesti
Sports
M.M.O.C.
Shopping
HolidaysInGreece
Travel
Covid congress
Education
GO Zvezdara
News

You Might Also Like

m:universe
Entertainment
ON TV BiH
Entertainment
Play Radio Serbia
Entertainment
Teleboks
Entertainment
AIRialTV GO
Entertainment
RadioBalkan.live
Entertainment