Cross-border Cluster Belišće 4+

Protostar Labs

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Aplikacija Cross-border Cluster Belišće je online platforma za potporu start-up tvrtki te mikro, malih i srednjih poduzeća iz sektora strojarstva, papirne industrije i energetike. Namijenjena je i široj javnosti zainteresiranoj za navedene sektore. Pomoću aplikacije korisnici mogu dobiti uvid u ekonomske trendove u spomenutim industrijama, informacije o tržištima, marketingu i e-trgovini. Također služi komunikaciji, umrežavanju i razmjeni znanja između članova klastera papira, strojarstva i energetike.

Kroz aplikaciju korisnici se mogu informirati o novostima iz sektora strojarstva, papirne industrije i energetike, dobiti informacije o dostupnim natječajima za MSP financirani iz EU i nacionalnih izvora i dostupnim edukacijama za MSP.

Razvijena u okviru projekta "Enabling Development of Sustainable Cross-Border Clusters" koji omogućava stvaranje povoljnijeg ekonomskog okruženja za razvoj MSP-a u pograničnom području osnivanjem dvaju prekograničnih klastera u sektoru strojarstva, papirne industrije i energetike (u Belišću) i poljoprivrede (u Somboru). Suradnja i umrežavanja MSP, znanstveno-istraživačkih organizacija, jedinica lokalne (samo)uprave, poduzetničkih potpornih institucija i civilnog sektora (NGO) povećat će se potencijal MSP-a za ulaganja u istraživanje i razvoj, otvaranje novih radnih mjesta i stvaranje proizvoda više dodane vrijednosti. Glavne aktivnost projekta uključuju uspostavu dvaju klastera (uređenje i opremanje prostora), oblikovanje IT rješenja za poduzetnike i start-up-ove u navedenim sektorima, provođenje edukacija/radionica/seminara/okruglih stolova za poduzetnike i stručnjake te organizacija studijskih putovanja s ciljem umrežavanja i upoznavanja primjera dobre prakse.

What’s New

Version 1.7

- Stability improvements

New features:
- New text about the project

App Privacy

The developer, Protostar Labs, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Productivity
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance