KASPER 17+

Amplitudo doo

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

KASPER - Kolektivna aplikacija za selekciju, prikupljanje i recikliranje otpada, je aplikacija čiji je nosilac “Čistoća” d.o.o. Podgorica i “Deponija” d.o.o. Podgorica.

"KASPER" aplikacija omogućava korisnicima da na lak i jednostavan način prijave otpad na teritoriji Podgorice ili da se informišu o reciklažnim dvorištima i lokacijama podzemnih i nadzemnih kontejnera.
Aplikacija nudi mogućnost kreiranja naloga građanima i kompanijama, pri čemu je za prijavu potrebna verifikovana e-mail adresa i lozinka. Građanin može da prijavi lokaciju u gradu na kojoj nije otklonjen otpad kao i da pregleda aktuelne prijave otpada od strane drugih korisnika i prati njihov status. Kompanija prijavljuje otpad koji je prikupila i selektovala tako što unosi podatke o vrsti i količini otpada.

Aplikacija je besplatna, radi na svim mobilnim telefonima sa iOS operativnim sistemom, bez obzira na veličinu ekrana, a jedino što je potrebno je pristup internetu.

What’s New

Version 1.4

Nova verzija servera

App Privacy

The developer, Amplitudo doo, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Utilities
Education
News
Entertainment
Travel
Education

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities