Omapolku 12+

HUS-kuntayhtymä

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Osa HUS-, KYS- ja OYS-digipoluista on saatavilla Omapolku-mobiilisovelluksessa. Sovelluksella pääset entistä näppärämmin digipolulle hoitamaan omia tai puolesta-asioitavasi terveysasioita. Jotta saat digipolun käyttöösi, sinulla tai puolesta-asioitavallasi pitää olla lähete tai hoitosuhde digipolkua tarjoavan terveydenhuollon yksikköön.

Mutkaton tapa hoitaa omaa terveyttä

Sovellus uudistaa digipolkujen käyttökokemuksen. Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen. Digipolulta löydät sinun tai puolesta-asioitavasi hoitoon tai asiointiin liittyvää tietoa tekstinä, kuvina ja videoina, kyselyitä, harjoituksia ja ohjeita. Digipolun tiedot näkyvät aina vain sinua tai puolesta-asioitavaasi hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille.

Kiireetön sähköinen viestintä

Mikäli digipolulla on käytössä viestit, kyselyt tai päiväkirja, voit tiedustella tai välittää hoitoon liittyviä tietoja sinua tai puolesta-asioitavaasi hoitaville ammattilaisille. Viesteihisi vastataan 3 arkipäivän kuluessa.

Tietoturvallinen palvelu


Saat sovelluksen käyttöösi vahvalla tunnistautumisella verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen voit käyttää sovellusta pin-koodia, kasvojentunnistusta tai sormenjälkitunnistusta hyödyntäen.

Sovellus on jatkossa entistä matalammalla kynnyksellä käytössäsi, milloin ja missä vain. Sovellus helpottaa oman tai puolesta-asioitavasi hoidon seurantaa.

Osallistu kehittämiseen

Parannamme ja kehitämme sovellusta jatkuvasti. Anna meille palautetta palvelun toimivuudesta ja auta meitä parantamaan palvelua.

Lisätietoa ja rekisteröityminen www.terveyskyla.fi/omapolku

What’s New

Version 1.10.0

Pieniä parannuksia.

App Privacy

The developer, HUS-kuntayhtymä, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Medical