iPhone Screenshots

Description

NLB Token Kosova është aplikacion softuerik e cila instalohet dhe përdoret nëpërmjet telefonit mobil dhe shërben për identifikim të shfrytëzuesit dhe për konfirmim të transakcionit të kryer nëpërmjet shërbimit E-Klik.

What’s New

Version 1.3.5

EN:
Optimised for IOS 11.2
AL:
Pershtatur per IOS 11.2

Information

Provider
Asseco South Eastern Europe
Size
2.4 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian, Serbian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like