HoraCredit 17+

HORA CREDIT IFN SA

Designed for iPad

    • 4.7 • 16 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

HoraCredit: Soluția ta rapidă și convenabilă pentru obținerea unui împrumut - împrumut RAPID și SIGUR!

Avantajele serviciilor noastre:
Rapiditate: Procesul nostru simplificat de aplicare și aprobare asigură că primești banii de care ai nevoie rapid și eficient.
Conveniență: Aplicația HoraCredit îți oferă posibilitatea de a solicita și gestiona împrumuturile direct de pe dispozitivul tău mobil.
Transparență: La HoraCredit, suntem dedicați transparenței totale. Îți prezentăm clar și detaliat toți termenii și condițiile împrumutului, inclusiv ratele dobânzii, comisioanele și orice alte costuri asociate. Astfel, poți lua decizii financiare informate și fără surprize neplăcute.
Securitate: Ne preocupăm de siguranța și confidențialitatea datelor tale. Poți avea încredere că datele tale sunt în siguranță pe timpul întregului proces de împrumut.

Cu împrumuturile online de la HoraCredit, obții soluția rapidă și eficientă de finanțare de care ai nevoie, într-un mod convenabil și sigur.

Cine poate împrumuta? Сetățenii români cu vârsta cuprinsă între 19 şi 75 de ani
Perioada minimă? 70 zile
Perioada maximă? 365 zile
Dobânda anuală efectivă (DAE)? 34%

Costul total al împrumutului și un exemplu de calcul al împrumutului (pentru noii clienți)
Un împrumut în valoare de 1.000 lei a fost acordat împrumutatului pentru o perioadă de 70 de zile. Sunt 365 de zile într-un an, rata este de 0,001% pe zi (respectiv, rata anuală a dobânzii este de 0,0365%). Suma dobânzii este de 36,5 lei pe an (1000 * 0,0365%), iar pentru 70 de zile dobânda va fi de 7 lei. Suma totală de plată va fi 1007 lei (1000 lei (datorie principală) + 7 lei (dobândă)).

Legislaţia în vigoare
Hora Credit îşi desfăşoară activitatea în baza ansamblului prevederilor legale în vigoare ale legislaţiei Române, în conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind instituţiile financiare nebancare şi este înregistrată în Registrul General al BNR cu nr. RG-PJR-41-110313 și în Registrul Special sub nr. RS-PJR-41-110090. În activitatea noastră aplicăm prevederile OUG nr. 50/2010 şi OUG 52/2016 privind contractele de credit pentru consumatori, precum şi cele ale Ordonanţei Guvernului nr. 85/2004 privind protecţia consumatorilor, pentru încheierea şi derularea contractelor la distanţă privind împrumuturile acordate persoanelor fizice. Hora Credit funcţionează conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 (“GDPR”), aplicabil de la 25 Mai 2018 și este înregistrată la ANSPDCP, ca operator de date cu caracter personal în relaţia cu terţe persoane în vederea stabilirii bonităţii clienţilor, sub numărul 37877.

What’s New

Version 1.6

Remedieri de erori și îmbunătățiri ale performanței

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
16 Ratings

16 Ratings

Vad.d ,

Good app

Friendly to use

Dmsk11 ,

Useful app

aplicarea convenabilă a conda nevoie urgentă de bani. Nu o folosesc des, dar uneori ajută, mai bine decât altele din România. interes just

App Privacy

The developer, HORA CREDIT IFN SA, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Usage Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance