Screenshots

Description

Hier is Klokhet!
De app voor taal- en inburgeringsscholen waarmee je aanwezigheid van cursisten op eenvoudige wijze en veilig bij kan houden.


Runt u een taal- en inburgeringsschool en bent u de administratie rondom de aanwezigheid van uw cursisten zat? Houdt uw school nog steeds aanwezigheid van uw cursisten bij met de hand? Wordt bij uw school de papieren handtekening bewaart en vervolgens ingetypt in een digitaal systeem? Kosten de steeds veranderende administratieve eisen van Blik op Werk en DUO u veel tijd?


Klokhet is de app voor het bijhouden van aanwezigheid van cursisten en kan gebruikt worden door alle inburgeringsscholen. De app bespaart tijd, geld en de nodige administratieve rompslomp.


Bespaar tijd en geld
Na het scannen van de aanwezigheid wordt de data opgeslagen in uw dashboard. U kunt vanuit de webtool rapportages maken voor uzelf en voor de gemeente, DUO, Blik op Werk etc. Het scannen gaat eenvoudig en snel en kan zelfs gedaan worden door de cursisten zelf. Dit betekent dat uw docenten zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn, lesgeven.

Veilig
Een handtekening kan op elk moment in de tijd gezet worden. Daarnaast kan een handtekening op geen locatie vastleggen. Omdat de app bijhoudt op welke GPS locatie er wordt gescand maar ook de begin en eindtijden noteert van de gps locatie maakt Klokhet een veel betrouwbaarder systeem dan elk bestaand systeem in Nederland.

BOW en DUO proof
Het systeem is gecontroleerd en goedbevonden tijdens de door Blik op Werk uitgekozen auditeurs. U kunt Klokhet dus gebruiken in uw gecertificeerde school om aanwezigheid bij te houden

What’s New

Version 1.1

improvements and bugfixes

App Privacy

The developer, Alexander Cramer, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like