Klokhet 4+

Alexander Cramer

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Hier is Klokhet!
De app voor taal- en inburgeringsscholen waarmee je aanwezigheid van cursisten op eenvoudige wijze en veilig bij kan houden.


Runt u een taal- en inburgeringsschool en bent u de administratie rondom de aanwezigheid van uw cursisten zat? Houdt uw school nog steeds aanwezigheid van uw cursisten bij met de hand? Wordt bij uw school de papieren handtekening bewaart en vervolgens ingetypt in een digitaal systeem? Kosten de steeds veranderende administratieve eisen van Blik op Werk en DUO u veel tijd?


Klokhet is de app voor het bijhouden van aanwezigheid van cursisten en kan gebruikt worden door alle inburgeringsscholen. De app bespaart tijd, geld en de nodige administratieve rompslomp.


Bespaar tijd en geld
Na het scannen van de aanwezigheid wordt de data opgeslagen in uw dashboard. U kunt vanuit de webtool rapportages maken voor uzelf en voor de gemeente, DUO, Blik op Werk etc. Het scannen gaat eenvoudig en snel en kan zelfs gedaan worden door de cursisten zelf. Dit betekent dat uw docenten zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn, lesgeven.

Veilig
Een handtekening kan op elk moment in de tijd gezet worden. Daarnaast kan een handtekening op geen locatie vastleggen. Omdat de app bijhoudt op welke GPS locatie er wordt gescand maar ook de begin en eindtijden noteert van de gps locatie maakt Klokhet een veel betrouwbaarder systeem dan elk bestaand systeem in Nederland.

BOW en DUO proof
Het systeem is gecontroleerd en goedbevonden tijdens de door Blik op Werk uitgekozen auditeurs. U kunt Klokhet dus gebruiken in uw gecertificeerde school om aanwezigheid bij te houden

What’s New

Version 1.5

Added iOS 15 and 16 support, minor bug fixes.

App Privacy

The developer, Alexander Cramer, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education