MurphyStyle 4+

MurphyStyle Club

Marin Hubenov

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Включете се в клуба на лоялните клиенти на Салони за красота Murphy, за да не пропускате нашите преференциални оферти, нови услуги, специални събития и много отстъпки!

MurphyStyle е приложение, създадено за лоялните клиенти на Салони за красота Murphy. За първи път вие можете да се докоснете първи до специалните ни събития, преференциални оферти и нещо повече – уникални промо кодове! Имате възможност да поръчвате продукти с бърза доставка, както и да се възползвате от вип пакети и оферти.


Клубът на Murphy Style е създаден с любов към красотата. За всеки професионалист от екипа е от изключително значение да предложи на всеки клиент цялостно преживяване. Сега ще бъде още по-лесно – с Murphy Style Club!


Тук ще можете да видите всички услуги, които предлагаме, както и подробно описание към всяка от тях. Съвсем скоро ще можете да записвате сами любимата си услуга!


Веднъж станали част от нашия клуб, вие започвате да трупате кредит, който ще се възвърне като отстъпка при всяко ваше посещение ня наш салон.
Това е нещо повече от приложение. Тук създаваме култура за красотата и най вече – блестим заедно!

What’s New

Version 3.1

Ограничение в отказа на резервации

App Privacy

The developer, Marin Hubenov, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Stephan salons
Lifestyle
HeadHunters
Lifestyle
F-expert Bulgaria
Lifestyle
Triumf Taxi
Lifestyle
African Hairstyles: Braids
Lifestyle
Gielly Green
Lifestyle