iPhone Screenshots

Description

Skidsäsongens sista fest – sommarens första festival! Den tredje upplagan av Åre Sessions går av stapeln den 26-27 april 2019 i centrala Åre. Festivalen gör nedslag på ett flertal scener och spelställen runtom i byn – från platser i själva skidbacken till den stora arenan på Holiday Club. I år är det ett trettiotal artister – däribland Seinabo Sey, Timbuktu & Damn!, Caesars, Fricky, Jireel, Sarah Klang och Amason – som tar plats på festivalens scener och för den som vill aktivera sig även på dagtid så finns aktiviteter såsom freeride sessions, tävlingar i parken, guidade skidturer och yoga.

Tips! Ha notifikationer påslagna under festivalen för att hålla dig uppdaterad om nyheter och eventuella ändringar i programmet.

På Åre Sessions säljs inga biljetter i traditionell bemärkelse. På Åre Sessions gäller ditt SkiPass (alla typer av SkiPass, även säsongspassen är giltiga) som din festivalbiljett. För att kunna hämta ut ett festivalarmband behöver du vara 18 år och inneha ett giltigt SkiPass – antingen ett säsongspass för 2019 eller för helgen den 26-27 april – samt giltig legitimation. Vill du bara ta del av festivalen en av dagarna, så behöver du ett SkiPass som är giltigt för hela den dagen.

Åre Sessions presenteras av Luger och Norrlands Ljus Alkoholfri.

What’s New

Version 3.0.0

Uppdatering för Åre Sessions 2019!

Information

Seller
Lugerinc AB
Size
53 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
© Luger inc AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like