iPhone Screenshots

Description

Aplikacija ,,Čuvam te“ omogućuje da samo jednim klikom zatražite hitnu pomoć porodice i prijatelja. Nakon pritiska na crveno dugme, automatski se prethodno izabranim kontaktima od poverenja šalje SMS poruka sa obaveštenjem da je pošiljalac u opasnosti. Pored toga, izabrani kontakti dobijaju i geografsku lokaciju pošiljaoca, kako bi mu što pre pružili pomoć.

Cilj aplikacije je da u hitnim slučajevima dobijete pomoć najbližih, a ne da zameni policiju, koju kontakirate pozivanjem broja 192.

S obzirom na stres koji osoba doživljava kada dobije informaciju da je neko koga voli u opasnosti, koristite aplikaciju odgovorno i isključivo onda kada vam je pomoć zaista potrebna.

Pozovite sve koje volite da instaliraju aplikaciju – čuvajmo jedni druge!

Kako funkcioniše?

1. Da bi aplikacija radila neophodni su sledeći uslovi – uključena lokacija na mobilnom uređaju, kredit zato što se šalju SMS poruke.

2. Korisnik aplikacije bira osobe kojima veruje i dodaje njihove kontakte - brojeve telefona. Preporuka je da se unesu minimum tri kontakta kako bi verovatnoća da ćete u slučaju opasnosti dobiti pomoć u najkraćem mogućem roku.

3. Moguće je testirati aplikaciju, kako biste se uverili da sve besprekorno funkcioniše.

4. Nakon svih podešavanja i informisanja o funkcionisanju aplikacije, korisniku se svaki put kada otvori aplikaciju prikazuje crveno dugme. Ukoliko ga pritisne, automatski prethodno odabranim kontaktima šalje poruku da je u opasnosti i da mu je potrebna pomoć.

5. Koristeći ikonice koje se nalaze u levom i desnom uglu na početnoj strani aplikacije, korisnik može da zameni kontakte od poverenja ili da ponovo pročita informacije o funkcionisanju aplikacije.

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Bstorm doo
Size
10.4 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© Udruženje ,,Drug nije meta"
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like