iPhone Screenshots

Description

Pred lavom Štedislavom uzbudljiv je, avanturom ispunjen dan i svaka mu je pomoć dobrodošla kako bi uspješno ispunio sve zadaće i prikupio novčiće za džeparac. Štedislav je naumio biti dobar, marljiv lav i pospremiti svoju sobu, igrom pamćenja potom naoštriti svoj um, a na kraju se dobro zabaviti uz veselu bojanku. Svaki uspješno obavljen zadatak pred Štedislava postavlja još veći izazov, jer svaku je zadaću potrebno završiti u pet razina težine.
Stoga, ne čekaj više ni trenutka; priskoči lavu Štedislavu u pomoć, zaigraj novu igru PBZ stambene štedionice i sa svojim novim prijateljem zakorači u izazovnu avanturu!

Kako igrati?
Štedislav je zabavna aplikacija namijenjena djeci u dobi od 3-6 godina. Sastoji se od tri igre: igre pospremanja sobe, igre pamćenja i igre bojenja. U igri pospremanja sobe cilj je skupiti sve predmete i ubaciti ih u kutiju za igračke, u igri pamćenja cilj je pronaći i spojiti parove sličica, a u igri bojenja veselim bojama uljepšati razne ilustracije. Za svaki uspješno obavljen zadatak igrač osvaja novčiće, koje po završetku igre može potrošiti na kupnju brojnih nagrada.

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Information

Seller
EuroART93 d.o.o.
Size
25.3 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like