Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Βοηθήστε Crazy Boy να ξεφύγουν σε μια ζούγκλα και να κάνει το χρόνο σας φανταστικό με ένα από τα καλύτερα διασκέδαση busting ατελείωτο τρέξιμο παιχνίδι της χρονιάς. Θα πρέπει να εκτελέσετε πιο συναρπαστικές δράσεις και άλματα για περισσότερη διασκέδαση, μπορείτε να απολαύσετε με εξαιρετική εμπειρία τρέξιμο, το άλμα και ολίσθησης σε μια φαντασίωση ζούγκλα κοντά στη φύση.
Απλά δοκιμάστε τις ικανότητές σας να λειτουργεί και να αναρωτηθείτε πόσο μακριά μπορείτε να τρέξετε, επειδή δεν έχετε παρά να πάτε σε αδράνεια, αλλά θα πρέπει να ξεφύγουν από την αστυνομία.

Κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν αυτή την ζούγκλα Crazy Run και να μπει σε ατελείωτο τρέξιμο επιληψία, όπου η διασκέδαση είναι στην ακραία του. Το παιχνίδι προσφέρει πολύ απλή, αλλά εύκολο να παίξει διαισθητικό ελέγχους. Αισθάνεται τον εαυτό σας και να είναι ένα μέρος της μοναδικής μαραθώνιο της ζούγκλας.

Jungle Crazy Run είναι πολύ συναρπαστικό και διασκεδαστικό προκλητικό παιχνίδι που παρέχει το λαμπρό παιχνίδι με ευκολία. Απλά πρέπει να πατήσετε απλά για να παίξει αυτό το απέραντο αναζήτηση.

ΤΡΟΠΟΙ:

Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο δύσκολες καταστάσεις των επιτευγμάτων και των αποστολών. Θα πρέπει να παίξετε με έναν τρόπο για να ολοκληρώσει κάθε αποστολή με ακρίβεια. Λειτουργία αποστολής χωρίζεται σε 3 δύσκολες αποστολές και άλλες τρόπος αποτελείται από 6 διαφορετικά επιτεύγματα για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και την επιτυχία. Κάντε Nawaz χαρούμενος με την ολοκλήρωση κάθε αποστολής και την επίτευξη.

GAMEPLAY

Έχετε καλύψει κάποια απόσταση και να συλλέγουν ενέργεια ups για να ολοκληρωθεί ο στόχος του.Η της αποστολής είναι να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορείτε και να εκτελέσετε εκπληκτικό ολίσθησης, το άλμα και την πλευρά πλοήγησης. Για να ολοκληρώσετε σκοπός του παιχνιδιού και να πάρετε περισσότερες βαθμολογίες θα πρέπει να συλλέγουν οι πολύτιμοι λίθοι που βρέθηκαν στο δρόμο σας στη ζούγκλα. Θα σας αρέσει σίγουρα τα όμορφα γραφικά και γρήγορα αντανακλαστικά του εθισμού παιχνιδιού και τη σκηνή της φύσης που κάνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό για τους παίκτες. Συλλέγουν στοιχεία, άλμα πάνω από τα εμπόδια και προσέξτε για την αστυνομία.

Χαρακτηριστικά

- Όμορφη και εθιστικό παιχνίδι
- Γραφικά Εκπληκτική HD για καλύτερη εμπειρία
- Συναρπαστική τρελό ατελείωτο τρέξιμο
- Συλλέξτε πολύτιμοι λίθοι για τις ανταμοιβές
- Καλύτερη 3D ατελείωτο παιχνίδι τρέχει
- Συλλογή, διαφάνεια και άλμα για να ολοκληρωθεί επιτεύγματα
- 3 συναρπαστικές δύσκολες αποστολές με βάση την δύναμη UPS και την απόσταση

Μη διστάσετε να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες σας και ήθελα μας στο Facebook στο
https://www.facebook.com/PlayVertex

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.1

- Σταθερά σφάλματα Minur
- Σταθερή ορατότητα των εμποδίων (ορατό όταν ο παίκτης φτάσει σε αυτό)

Απόρρητο εφαρμογής

Ο δημιουργός Muhammad Abdullah δεν έχει δώσει στην Apple λεπτομέρειες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου και τον χειρισμό δεδομένων.

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες

Ο δημιουργός θα πρέπει να παρέχει λεπτομέρειες προστασίας απορρήτου όταν υποβάλει την επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής.

Πληροφορίες

Πωλητής
Muhammad Abdullah
Μέγεθος
109.6 MB
Κατηγορία
Ψυχαγωγία
Συμβατότητα

Απαιτεί iOS 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ηλικία
4+
Πνευματικά δικαιώματα
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης