Бебора‪н‬ 17+

Защото децата са нaшето бъдещe

Deyan Vatsov

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Беборан е приложение за захранване на бебето.
Създаден е от млади, но и с достатъчно опит, много четящи и информиращи се постоянно педиатри-родители. То е за Вас и Вашето бебе от неговото раждане до навършване на първата му годинка. Беборан Ви превежда стъпка по стъпка през фазите на захранването на Вашето бебе, от въвеждането на първия зеленчук до преминаването му на обща храна. Помага Ви да разберете какво се случва с Вашето бебе във всички аспекти от развитието му с помощта на екип от педиатри, начело с д-р Ваня Герджикова и д-р Благовеста Ангелова.
Ние знаем колко объркваща и противоречива може да е информацията, която намираме в интернет, когато се колебаем кое е най-полезно за детето ни, колко трудно е да се запомнят и следват всички препоръки на педиатъра. Затова създадохме Беборан - Вашият доверен съветник от самото начало! Тук можете да прочетете бързо и достъпно за развитието на бебето за всеки конкретен месец какво да очаквате и какво е най-добре да направите. Подробната информация за над 50 основни храни включва и полезни съвети как да подбирате качествени продукти, кои от тях има смисъл да купувате от по-скъпите БИО щандове и кои не.

Информацията е подредена в няколко раздела за всеки месец от развитието на бебето:
- "Хранене"
- "Видове храни"
- "Сън"
- "Нервно-психическо развитие"
- "Физическа дейност"
- "Течности"

Можете да проверите за конкретна храна кога и как се препоръчва да бъде въведена в менюто на бебето Ви, както и съдържанието й на полезни вещества и тяхната концентрация.

Текстовете в приложението комбинират много различни източници: учебниците по педиатрия, съдържащи опита на поколения лекари назад и всички най-съвременните препоръки на Световната здравна организация (СЗО) и Европейската педиатрична асоциация (ЕПА). Както знаем, съветите за храненето и нормите за развитието претърпяват много промени през годините с новите открития и изследвания, които науката прави и това допълнително може да обърка загрижения родител-неспециалист в областта, четейки от различни източници в опит да направи най-доброто за своето бебе.
Ние зачитаме и мъдростта на поколенията и последните открития и промените в отглеждането на детето, наложени от разликите в живота на поколенията.

What’s New

Version 1.8.60

• Подобрения в грефиките на проследяванията;

App Privacy

The developer, Deyan Vatsov, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Unicorn Baby
Education
Bebbo parenting app
Education
Unibuddy
Education
Kids Academy Learning Games
Education
My Very Hungry Caterpillar
Education
Preschool games - kids academy
Education