Биди безбедн‪а‬ 12+

Codepixel

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Мобилна апликација за помош на жртви на насилство.

Само за една секунда пратете СМС порака за помош која содржи повик за помош, адреса и локација на која се наоѓате.

Најважни функционалности:
- Можност за праќање на СМС порака за помош на СОС линијата дека сте во опасност;
- Можност да одберете личност или организација во која имате доверба, на која исто така можете да и пратите порака за помош;
- Именик на најважните броеви на институциите и организациите на кои можете да им се јавите директно преку апликацијата;

Други содржини:
- Основни права кои жртвите ги имаат и со кои треба да бидат запознаени;
- Совети кои на секоја жртва можат да и помогнат да се заштити од насилство и со тоа да за зголеми својата безбедност и безбедноста на своите деца доколку ги има;
- Корисни кратки видео-клипови за самоодбрана;
- Протокол за постапување, превенција и заштита од родово базирано насилство и семејно насилство
- Инструкции за користење на апликацијата.
- Бидете безбедни!

Bidi bezbedna !

What’s New

Version 1.1

Replaced SOS phone with phones that can receive SMS message

App Privacy

The developer, Codepixel, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking