Screenshots

Description

Од креаторите на МојВоздух, нова апликација: МојМиленик!

Дали сакаш да вдомиш миленик?
МојМиленик ти ги нуди сите огласи за вдомување на твоето идно пријателче!

Дали го имаш изгубено миленикот?
Дали пронајде миленик на улица што личи дека може е домашен и изгубен?
Пријави го тоа во МојМиленик, апликација која ќе испрати нотифиакција на сите корисници за твојата објава, и заедно со нивна помош ќе може да се пронајде миленикот или сопственикот многу побрзо и полесно!

What’s New

Version 1.1.4

Од сега линкови од МојМиленик ќе се отвараат директно во апликацијата

Information

Seller
Gorjan Shukov
Size
67.3 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like