МојМиленик (Moj Milenik‪)‬ 4+

Изгубени и пронајдени милениц‪и‬

Gorjan Shukov

    • Free

Screenshots

Description

Од креаторите на МојВоздух, нова апликација: МојМиленик!

Дали сакаш да вдомиш миленик?
МојМиленик ти ги нуди сите огласи за вдомување на твоето идно пријателче!

Дали го имаш изгубено миленикот?
Дали пронајде миленик на улица што личи дека може е домашен и изгубен?
Пријави го тоа во МојМиленик, апликација која ќе испрати нотифиакција на сите корисници за твојата објава, и заедно со нивна помош ќе може да се пронајде миленикот или сопственикот многу побрзо и полесно!

What’s New

Version 1.1.4

Од сега линкови од МојМиленик ќе се отвараат директно во апликацијата

App Privacy

The developer, Gorjan Shukov, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer