Screenshots

Description

Пресметајте колку изнесуваат трошоците за различни правни постапки во Р.Македонија.

Правниот калкулатор ќе ви помогне при пресметка на трошоци за правни постапки, како нотарски и адвокатски тарифи, закон за судски такси, тарифа на катастар и останати тарифи кои што ви се комплексни за толкување.

* Реалните трошоци може да варираат во зависност од карактеристиката на услугата и самиот давател на истата.

Information

Seller
Dejan Atanasov
Size
21.1 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like