iPhone Screenshots

Description

Тълкувания на сънищата.
Значения на суеверията.
Скъпоценните камъни като талисмани и амулети.
Трепетник.

Предлагам Ви "Съновникът - сънища и суеверия" - едно приложение, с което се опитвам да обхвана всички тълкувания на това, което сънуваме - както традиционните "бабини" тълкувания, така и по-съвременните такива. Обобщих сънища и тълкувания от няколко сборника, постарах се да сравня, анализирам и изчистя тълкуванията, оставяйки най-верните и доказани в историята тълкувания. Към стандартните тълкувания добавих и значението на числата и цветовете в сънищата ни, значението на дните от седмицата и месеца върху тълкуванието и сбъдването на съня.

Към всичко това добавих едно обобщение на по-често срещаните суеверия и поверия по нашите земи от векове насам. Ще намерите над 160 групи суеверия с детайлна информация за всяко едно от тях.

И не на последно място, тук може да намерите и най-разпространените скъпоценни камъни, с тяхното описание, кратка история и значение като талисмани и амулети, а също така и за съответните чакри и знаци на зодиака.

Съвременната психология отдавна е разкрила, че в сънищата наистина са закодирани важни послания, само че не идващи от свръхестественото, а от собственото ни несъзнавано, но ние все така предпочитаме да ровим в съновниците, вместо да се опитаме да надникнем в самите себе си.
В действителност ние малко се познаваме, тъй като по-голямата част от нашите желания, страсти и страхове, са изтласкани дълбоко в несъзнаваното. Парадоксът е, че колкото по-малко предполагаме за съществуването им, толкова по-силно диктуват поведението ни. В това се състои и ролята на сънищата – те изкарват образи от подсъзнанието ни на повърхността и така ни освобождават от тях.

Суеверията са вярвания в свръхестествените сили като двигател на събитията.
Понякога всичките ние, колкото и уверени да се чувстваме в себе си, имаме нужда от подобни безобидни суеверия.
Не бива да бъдем твърде строги и към самите себе си. Нека да чукнем на дърво, ако това ще ни накара да се чувстваме по-спокойни!

What’s New

Version 1.25

Добавена поддръжка на iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Panayot Panayotov, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Location
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Location
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer