Screenshots

Description

iOS-апликација за порталот Теа Модерна, Ви овозможува брз пристап до информациите од Вашиот Lifestyle магазин
Можности:
- Едноставно и прегледно читање вести
- Движење помеѓу категориите, вестите се сведува на едноставно повлекување на прстот по екранот (swipe):
- Со повлекување на прстот од левата кон десната страна и обратно се менуваат категориите
- Иконче „<“ за брзо враќање на почетокот од апликацијата
- Приспособлив изглед – уживајте во уште подобро искуство на вашиот таблет
- Огромна брзина на вчитување и мала потрошувачка на ресурси.

За сите пофалби, прашања, сугестии, забелешки и помош, обратете ни се на: mobapp@teamoderna.com.mk

Tea.mk – Ваш online LifeStyle магазин.
Најнови информации од нашата Сцена, совети за Вашиот Дом и Здравје, најнови вести од областа на Модата, Културата и Забавата.

Information

Seller
Nextsense D.O.O.
Size
26.6 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like