Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom op de App van 123makelaar WONEN|WERKEN|PROJECTEN

123makelaar Wonen is actief in de bestaande bouw in Amsterdam. Ons team van deskundige makelaars kent de markt als geen ander en zij bewijst dagelijks haar meerwaarde aan de klant door o.a. antwoord te geven op vragen over erfpacht, bodemonderzoek en historische waarde. Maar ook over imago van de buurt en andere waarden die wonen zo fijn maken Bij een modern makelaarskantoor gaat het niet om de snelste transactie of de laagste courtage: wij bewijzen ons uiteindelijk met de gunstigste aankoop. Wij completeren dit met een maximale persoonlijke service.

123makelaar Werken is actief in Amsterdam en in de regio en is dagelijks betrokken bij verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of advies met betrekking tot bedrijfsobjecten (BOG). Ook zijn wij gespecialiseerd in taxaties van winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Het begeleiden en de verhuur van bedrijfs & vernieuwbouwprojecten is één van onze specialiteiten. Onze regionale kennis en contacten zijn onze basis voor succes.

123makelaar Projecten is gespecialiseerd in projectbegeleiding. De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van een 'plan van aanpak‘ waarin de productmix, de doelgroep en het marketingplan staan tot en met de verkoop van het nieuwbouwproject. Actuele projecten zijn de verhuur van 30.000 m2 bedrijfsruimtes op het Stork terrein, Getijenveld 64 koopwoningen, Leuke Buurt 46 koopwoningen en het Palet 30 huurwoningen. De laatste jaren zijn wij betrokken geweest bij verschillende projecten. Deze kunt u terugvinden onder onze referenties.

Nieuw

Versie 2.5.26

* Logo wijziging

Informatie

Verkoper
Realworks BV
Grootte
1.9 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou