Screenshots

Description

Träna snabbt enkelt och effektivt! Hinn med träningen på 17 minuter. 17 effektiva minuter. En perfekt lösning de dagar du känner att du vill träna men egentligen inte har tid. Eller använd styrketräningsövningarna som en avslutning på konditionspasset.

Apparna 17 minuter finns i tre versioner: 17 minuter Mage & Rygg, 17 minuter Ben & Rumpa samt 17 minuter Hela Kroppen.

Träna på 17 minuter Hela Kroppen innehåller effektiva övningar som tränas utan redskap och som är lätta att genomföra. Träna 17 minuter Hela Kroppen 2-3 gånger i veckan för bästa resultat.

Träna programmet som det är eller efter en powerwalk, löparrunda eller ett gruppträningspass.

Det går också bra att kombinera apparna 17 minuter med varandra för att skapa ett längre träningspass. Kombinera dem hur du vill.

Träna efter din egen förmåga - träningen i 17 minuter passar alla, oavsett träningsvana. Har du inte tränat på ett tag så är det bara att välja kom-i-gång-alternativen för varje övning. Eller träna varannan repetition. Sedan kan du successivt öka både intensitet och antalet repetitioner.

Är du supervältränad? Satsa på att köra de tuffaste övningsalternativen!

Tips - använd hörlurar så hör du instruktionerna direkt i öronen, efter ett par gånger kan du träna på utan att behöva titta på skärmen så mycket och ha telefonen i fickan.

Prova också att ställa den på ett bord eller liknande, så att du ser bra. Det går också bra att hålla i telefonen.

TRÄNA SÅ HÄR:
På med funktionella träningskläder och skor. Använd gärna en träningsmatta som underlag, eller en dubbelvikt badhandduk.

Träna på valfri plats i ditt eget tempo. Satsa på att lära tekniken först, sedan kommer styrkan snabbare än du tror.

Träning är som allt annat, enkelt och roligt när man väl lärt sig. Första gången du tränar 17 minuter Hela Kroppen - fokusera på tekniken. Känn efter hur och var övningarna tar. När du lärt dig övningarna - kör hela programmet, tryck på pausknappen om du känner att du behöver vila lite under passet.

Sätt mål och delmål. Ta det lugnt i början och låt träningen vara något roligt, inget “måste”.

Ta ett steg i taget och var glad och stolt över de repetitioner du klarar. Satsa på att göra en extra repetition varje gång du tränar så utvecklar du din styrka och form.

OM TRÄNA PÅ 17 MINUTER
Caroline Nilsson är instruktören bakom Träna på 17 minuter. Hon har tillsammans med Susanne Jarl och Susnet också utvecklat de internationella träningsapparna Poworkout Trim & Tone samt Poworkout Ball & Band.

Caroline Nilsson kör även personlig träning på nätet via personligträningonline.se och driver träningssajten GymGlam.se.

Konceptet 17 minuter finns också som tre träningsdvder och producerades i samarbete med Swedebeat. Apparna är utvecklade tillsammans med Susnet.

SAGT OM TRÄNA PÅ 17 MINUTER
“Jag har dvd "träna på 17 minuter" och jag måste säga att den är fantastisk! Den är snabb, effektiv och rolig. Jag tränar till den flera gånger i veckan och det känns som om jag får ut det mesta möjliga på den tiden jag tränar.”
/Julia

“Jag är professionell dansare i Göteborg. För att hålla mig i gång under semestrar upptäckte jag dina "mag och rygg" dvd och "ben och rumpa", det är de första dvd som verkligen är BRA och som ger mig mycket att jobba med, även om jag är vältränad.”
/Janni

“Får sällan träningsvärk i magen annars, jag tror att mycket av hemligheten i
17-minuter mage & rygg ligger i att rörelserna utförs så pass sakta att det inte går att fuska genom att hjälpa till med andra muskler än just mage/rygg.”
/Ulrika

KOST & TRÄNING
En sats träning och en gnutta kosttänk och du kan komma i vilken form som helst. Oavsett om du äter enligt GI, LCHF, ISO eller LCHQ så är det viktigt att äta näringsrik kost i samband med träning för att få den rätta energin.

What’s New

Version 2.0.0

- Appen ombyggd och uppdaterad till iOS 14.
Skriv gärna en recension om du gillar appen!
/Caroline och Susanne

App Privacy

The developer, Susnet AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like