iPhone Screenshots

Description

Për këdo që është i apasionuar ose kërkon informacione rreth futbollit mund të përdorë applikacionin 24Live
Eshte shumë i thjeshtë dhe komod në perdorim!

Aplikacioni ku do gjeni gjithçka rreth futbollit:
- Lajme
- Ndeshjet e Ditës
- Rezultate Live
- Parashikime
- Klasifikime
- Informacione rreth ndeshjes ( Gola, Kartona, Zëvendësime etj)
- Statistikat ( Mbajtja e topit, Rastet totale, Goditje në portë, Goditje jashtë porte, Goditjet e bllokuara, Kornet, Pozicion jashtë loje, Goditje dënimi, Raste për gol, pritje të portierit, Pasime, Pasime të sakta Krosime )
- Formacionet e ekipeve
- Përballjet mes dy ekipeve

Aplikacioni vjen me dy ngjyra
- Ne versionin e Herët
- Në versionin e Bardhë

Për këdo që është i apasionuar ose kërkon informacione rreth futbollit mund të përdorë applikacionin 24Live
Eshte shumë i thjeshtë dhe komod në perdorim!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, New Media Communications Sh.p.k, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like