Screenshots

Description

Nu kan du gøre nyhederne til dine nyheder. 24syv samler og serverer kvalitetsindhold på lyd om alt det, du behøver at vide om samfund, internationalt, business, sport og underholdning - og alt derimellem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hver dag klokken 24syv.

* Du ved selv, hvad du ikke vil gå glip af *

På ‘Min side’ kan du gøre nyhederne til dine nyheder ved at vælge hvilke kategorier, du vil have nyheder fra. Så sørger vi for, at dit nyhedsoverblik altid er opdateret med de vigtigste nyheder - inden for dine interesser.

* Du bestemmer tiden *

Nyhederne står aldrig stille. Men hvis du har det ligesom os, er det rart selv at bestemme, hvornår og hvordan du vil lytte til de vigtigste nyheder og mest inspirerende podcast.
På 24syv kan du tilpasse dit nyhedsoverblik efter, hvor meget tid du har. Vælg mellem 5, 10 eller 20+ minutter med korte nyheder. Efter de korte nyheder får du aktuelle podcastklip baseret på dine interesser. Så er du sikker på aldrig at løbe tør for inspiration.

* Prøv de populære podcastklip *

Hver dag spotter vores redaktion relevante og højaktuelle klip fra de mange podcast på 24syv, som vi ikke synes, du må gå glip af. Vi lægger dem klar til dig under “Dine nyheder” ud fra princippet “mere af det, du godt kan lide” for at give dig nye sider af verden og medier, du måske ikke kender til - men altså stadig inden for de kategorier og emner, du lytter mest til.

* Hør eksklusive lydartikler *

Hør eksklusive lydartikler med dybdegående indhold fra de bedste kvalitetsmedier. Lydartiklerne er velproducerede og oplæst af rigtige mennesker, så det altid er en fornøjelse at lytte til.

God fornøjelse!

What’s New

Version 4.4.5

Nu er det blevet endnu nemmere at lytte til dine nyheder og podcast.

Vi har rettet lidt fejl og mangler på appen, så du nu får en bedre oplevelse.

God fornøjelse

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Listen to News, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Game Center

    Challenge friends and check leaderboards and achievements.

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like