Screenshots

Description

Heb jij de kracht van het netwerken al ontdekt? Download 2Connect en kom makkelijk in contact met nieuwe zakelijke connecties. De basis van 2Connect is simpel: netwerken op basis van geven en nemen. Wij maken gebruik van videopitches zodat je direct weet wat iemand voor je kan betekenen of wat diegene zoekt. Het resultaat? Een marktplaats van vraag en aanbod. 2Connecters komen vooral iets brengen in plaats van alleen maar halen!

2Connect maakt het netwerken leuker en efficiënter. Zakelijk Tinderen is nog nooit zo makkelijk geweest: met een swipe geef je aan of je een persoon interessant vindt of niet. Bekijk de videopitches van andere 2Connect-gebruikers en doe relevante connecties op waar je écht wat aan hebt. Dankzij 2Connect ben je makkelijk bereikbaar voor zaken en heb je je connecties overal op zak.

Aanmelden is hartstikke makkelijk: je hoeft alleen maar in te loggen met je LinkedIn-account en je profiel is meteen ingesteld. Je kan dus direct netwerken. Met ons unieke algoritme maken wij een voorselectie van potentiële connecties; zo zie je tussen de bomen eindelijk het bos weer!

What’s New

Version 5.3.0

Algemene bugfixes

Information

Seller
Sqits BV
Size
26 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like