Skärmavbilder

Beskrivning

Utveckla ditt barns förmåga att läsa med hjälp av ormen Ola, apan Alva, bilen Bert, spöket Sara, monstret Max och prinsessan Pia!

Appen är utvecklad helt på svenska och innehåller 240 bilder och meningar som är specifikt skapade för denna app och tillsammans bildar en interaktiv läsebok. På varje sida visas en mening samt 4 bilder och uppgiften blir att hitta den bild som motsvarar texten. Svarar man fel slumpas en ny text fram så att barnen inte bara slumpvis kan gissa sig fram till rätt svar. Förutom förmågan att kunna läsa orden så övas även barnens läsförståelse; färger, tal, prepositioner och geometriska former är exempel på innehåll.

När man klarat sig igenom de 10 sidor som ingår i varje berrättelse så kommer man till belöningssidan där framstegen kan följas. Här samlas också belöningar allt eftersom man klarat sig igenom de olika berättelserna.

Lära Läsa är utvecklad för barn som just håller på att lära sig att läsa, men är även lämplig för ungdomar och vuxna som är nya med det svenska språket.

Under inställningar når man även möjligheten att ändra språk. På samtliga språk förutom baskiska går det även att aktivera uppläst text, vilket passar bra för de mindre barnen och även gör att appen kan förvandlas till en pekbok.

Följande språk är tillgängliga:
*Svenska
*Engelska
*Spanska
*Franska
*Tyska
*Italienska.
*Portugisiska.
*Norska
*Danska
*Finska
*Baskiska

Lära Läsa innehåller ingen reklam eller några möjligheter till köp inuti app. Appen är utvecklad med en enkel och stilren design där bilder och text sätts i fokus.

Nyheter

Version 3.1

Bugfixar och förbättringar.

Appintegritet

Utvecklaren aMASE AB har angett att appens integritetsrutiner kan inkludera hantering av data enligt beskrivningen nedan. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Data samlas inte in

Utvecklaren samlar inte in några data från den här appen.

Sekretessriktlinjer kan variera, till exempel utifrån de funktioner du använder eller din ålder. Läs mer

Information

Säljare
aMASE AB
Storlek
489 MB
Kategori
Utbildning
Kompatibilitet

Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Språk

svenska, baskiska, danska, engelska, finska, franska, italienska, norska bokmål, portugisiska, spanska, tyska

Ålder
4+
Copyright
Pris
1,99 US$

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Mer från den här utvecklaren

Du kanske också gillar