Achterhoek Routes 4+

Recreate bv

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Of je nu van fietsen of wandelen houdt (of misschien wel van allebei): de Achterhoek is ervoor gemaakt! Kilometers goed onderhouden fiets- en wandelpaden doorkruisen het prachtige coulisselandschap. Wij hebben de mooiste gratis routes voor jou uitgestippeld! Zoek een route uit die bij jouw wensen past en ga op pad.

Je kunt in de app op zoek naar routes die aan al jouw wensen voldoen aan de hand van filters en een zoekfunctie. Ook kun je eenvoudig kijken welke routes bij jou in de buurt liggen zodat je direct op pad kunt gaan. Door op een route te klikken zie je direct alle informatie over de route zoals afstand, duur, plaatsen waar de route door heen kom en leuke tips voor onderweg. Ook kun je de route opslaan als favoriet en downloaden voor offline gebruik mocht je de route op een later tijdstip nog een keer willen volgen. Liever een eigen fiets- of wandelroute uitstippelen? Dit kan met de routeplanner.Binnenkort in de app

Binnenkort wordt er gesproken navigatie toegevoegd aan de app. Met de gesproken navigatie kun je zorgeloos op pad zonder een kaart of knooppunten in de gaten te hoeven houden.

What’s New

Version 1.6.3

-Bugfixes

App Privacy

The developer, Recreate bv, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Love Europe
Travel
Heineken AR Experience
Education
LeadRegistration App
Productivity
Huka Live
Business
Univé Helpt Verkeersveiligheid
Education
Beleefpad Bergherbos
Education

You Might Also Like

Crossbill Routes Veluwe
Travel
RoutAbel
Navigation
Fietsen 123
Navigation
Ameland guide
Travel
VVV Schier
Travel
Klompenpaden
Travel