iPhone Screenshots

Description

Download de app van het AD en blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het nieuws uit jouw regio. Stel je woonplaats of regio in en mis geen seconde van het actuele regionieuws.

De AD nieuwsapp heeft vijf schermen:

1. De AD voorpagina: een mix aan algemeen nieuws uit binnen- en buitenland.
2. Regio: het laatste nieuws uit de door jou gekozen regio’s, dorpen of steden.
3. Video: kies uit nieuwsvideo’s, Eredivisie samenvattingen en series.
4. Fun: welkom in een wereld vol spelletjes, sudoku’s en kruiswoordraadsels.
5. Topics: jouw persoonlijke nieuws uit 13 andere kwaliteitskranten.

Dankzij het handige draaimechanisme navigeer je razendsnel tussen de verschillende schermen. Van het laatste nieuws tot reportages uit jouw regio en van Eredivisie voetbal tot politiek. Tel daar de spelletjes van Fun en de video player bij op en je ziet: dit is de meest uitgebreide nieuws app van Nederland!

Tip: hou je van spelletjes op je telefoon? Open Fun en ontdek een wereld vol hersenkrakers, quizzen en kruiswoordraadsels. Van sudoku tot zweedse kruiswoordraadsels en van woordzoeker tot een spannende quiz!

Voor alle voetbalfans is er Goal Alert. Stel je favoriete clubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of Toto KNVB Beker in en bekijk direct een video van het doelpunt op je mobiel!


Toegang Premium-artikelen
De AD-app is gratis te downloaden. Zonder abonnement kun je een beperkt aantal AD Premium-artikelen gratis lezen. Onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen is inbegrepen bij de meeste abonnementen van het AD. Je kunt ook in de app kiezen voor een nieuw abonnement via de App Store.

Aanbiedingen zijn enkel geldig voor nieuwe abonnees. Deze app is niet beschikbaar op alle apparaten. Indien u gedurende een gratis periode het abonnement omzet in een betaald abonnement vervalt het eventueel resterende deel van de gratis periode. Bij het bevestigen van de aankoop wordt het bedrag in rekening gebracht bij uw Apple ID, tenzij eerst een gratis periode van toepassing is. Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij u het abonnement tot 24 uur voor de verlengings-datum opzegt. Zegt u eerder op? Dan wordt het reeds betaalde bedrag niet terugbetaald. U kunt de automatische verlenging uitschakelen of het abonnement beheren via de instellingen van uw Apple ID. Ga daarvoor op uw iPad of iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op uw Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Als je al abonnee van het AD bent heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen door in te loggen met je DPG Media account.

Volg het AD op Social Media
Blijf naast het gratis installeren van de nieuwsapp ook op de hoogte door ad.nl te volgen op Facebook, Instagram of Twitter.
Facebook: https://www.facebook.com/AD.NL
Instagram: https://www.instagram.com/ad_nl/
Twitter: https://twitter.com/adnl

Vragen of suggesties?
Heb je vragen of opmerkingen over de AD app of AD in het algemeen? Of mis je wellicht jouw regio? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar webcare@ad.nl.

Privacy
AD (Algemeen Dagblad) is een uitgave van DPG Media B.V.
Onze gebruiksvoorwaarden vind je op https://www.dpgmedia.nl/gebruiksvoorwaarden
Ons privacy statement vind je op https://www.dpgmedia.nl/privacy

What’s New

Version 7.2.0

In deze update zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd, waardoor dit de meest betrouwbare versie is. De app werkt sneller en stabieler, zodat jij niks van het nieuws én amusement hoeft te missen.

Ratings and Reviews

3.8 out of 5
15 Ratings

15 Ratings

Deac MercMaylor ,

Goede app

Prettig mee te werken app. Helder en overzichtelijk. Snel tot het nieuws komend. Alleen jammer dat er teveel roddel showbizz nieuws in staat.

Anonymouse Truth ,

Beste Nieuws app van Nederland

Dit is een van de beste Nieuws apps die op de Markt zijn , heel goed leesbaar ook voor slecht ziende , her is een supper app , one of the best news app from Europe it’s a great app for local Dutch news and international news, I life in the Netherlands and I use this AD news app every day there is no better news app in the Netherlands . If you need fast and up to date news in The Netherlands then use AD news 👍😊

Developer Response ,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u de app graag gebruikt!

Team App Care

sufferlandian newbie ,

Great app

I live in the US and even though I have lived in the US since 1961, I have never been back to Holland. AD keeps me informed in everything that goes on and it helps me tremendously in keeping up with the Dutch language

Developer Response ,

Hi sufferlandian newbie,
Good to hear you're enjoying our app!
Regards,
Team App Care

App Privacy

The developer, DPG Media Services, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Location
 • Contact Info
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Location
 • Contact Info
 • Search History
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Information

Seller
DPG Media Services
Size
96.7 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
 1. AD Digitaal Basis $5.49
 2. AD Digitaal Basis jaarlijks $45.99

Supports

 • Family Sharing

  With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like