Aftonbladet tidning 12+

Aftonbladet Hierta AB

Designed for iPad

  • 3.0 • 2 Ratings
  • Free
  • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Läs och upplev tidningen Aftonbladet och våra magasin var och när du vill.

Med appen “Aftonbladet tidning” kan du bläddra i Aftonbladets papperstidning – digitalt. Appen fungerar över hela världen så att du alltid kan hålla dig uppdaterad. Förutom Aftonbladet får du även Sportbladet och helgbilagorna. Allt innehåll finns tillgängligt redan på morgonen, 365 dagar om året.

I “Aftonbladet tidning” kan du även läsa våra eftertraktade magasin! Njut av allt från sportartiklar och kändisintervjuer till goda recept och inredningstips.


Följande magasin ingår:

* Sportbiblarna

* Härligt hemma

* Aftonbladet TV

* Söndag

* Klick

• Specialmagasin som Mord & mysterier, Senior, Godare, Wellness

Om du inte hinner läsa klart tidningen sparas den i ditt arkiv så att du enkelt kan gå tillbaka när du vill. Du kan även använda arkivet för att läsa tidigare nummer så att du aldrig missar något.


PLUSKUND
Som PLUS-kund har du gratis tillgång till appens hela innehåll. Du loggar in med ditt Schibsted-konto, alltså samma inlogg som du använder när du loggar in på PLUS. Detsamma gäller för dig som prenumererar på Aftonbladets papperstidning.

SUPPORT
Har du problem med din prenumeration kontakta: support@aftonbladet.se
Känner du till vilken modell samt vilken version av Ipad eller Iphone du har så är vi glada om du skickar med den informationen.

BETALNING MED APPLE-ID/APPLE-KONTO
För dig som prenumererar eller styck-köper Aftonbladet sker betalningen genom ditt Apple konto när du bekräftar köpet. Prenumerationen förlängs automatiskt och ditt konto debiteras tidigast 24 timmar innan den nuvarande prenumerationen löper ut. Du kan stänga av den automatiska förlängningen via Inställningar/Apple-ID/Abonnemang. Ingen återbetalning sker om prenumerationen avslutas innan den löpt ut.

Du hittar våra användarvilkor (EULA) via https://login.schibsted.com/about/terms

What’s New

Version 10.3.0

Nytt i denna uppdatering:

∙ Buggfixar och förbättringar.

Vi förbättrar appen hela tiden och tar tacksamt emot din feedback.
Tack för att du använder vår app!

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

planeKrazy ,

Lååångsam upload

Jag läser Washington Post och the Wall Street Journal för iPad dagligen och deras appar laddar ner den senaste versionen 10 gånger snabbare än AB.

Det tar runt 15 minuter att ladda ner WSJ på en kaffé med bra wi-fi signal. Det tar 50 minuter att göra detsamma med Aftonbladet för iPad!!! Det tar ju för eeeevigt!!! Det måste finnas en bättre lösning...

Det värsta med Aftonbladet för iPad är att texten inte fyller in hela rutan, det finns minst ett par centimeter på övre och nedre sidan som är tomma, helt löjligt att inte använda HELA skärmen eftersom texten är ganska svår att läsa.
När man klickar på en sida så förstoras den men istället för att fylla in hela rutan så blir den enorm och man bara ser 1/3 del av sidan och måste flytta runt den för att kunna läsa.

Av alla iPad tidningar som jag läser så är den här tidningen den allra värsta, en väldigt dålig layout. Jag tycker att Aftonbladets IT tekniker bör kolla upp Washington Post, Wall Street Journal, USAToday och Financial Times för lite Know-How. 

Det behöver ni verkligen!!! 

PS. Två stjärnor för att appen är gratis, annars skulle det bli - (MINUS) 5 stärnor. 

Tonta9 ,

Långsam

Säkert en jättebra app om det inte hade tagit sådan tid att ladda hem tidningen.

CDLupac ,

Inte helt framme.

Låt tidningen fylla skärmen så att man ser bättre. Röda bildbubblor och steckade linjer blockerar innehållet. Svårt att navigera från en artikel till nästa. Röriga och plottriga kontroller. Tack och lov är den gratis.

App Privacy

The developer, Aftonbladet Hierta AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Purchases
 • Contact Info
 • User Content
 • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News