Screenshots

Description

Bläddra, läs och upplev pappersupplagan av Aftonbladet på alla dina iOS enheter.

Med appen Aftonbladet tidning kan du bläddra och läsa de senaste nyheterna precis som i en papperstidning, men i digitalt format. Appen fungerar över hela världen så att du ständigt kan hålla dig uppdaterad på de allra senaste nyheterna. Utöver nyhetsartiklar erbjuds även fördjupande reportage, intressanta krönikor och sportnyheter.

Med Aftonbladet tidning får du även tillgång till alla våra eftertraktade magasin. Där hittar du bland annat inspirerande inredningstips, sportbiblar, senaste nytt från kändis-sverige och välskrivna reseguider.

Bland annat ingår följande magasin:

Härligt hemma
Resa
Gala
Magazine
Mord & Mysterier
Mode & Skönhet
Senior
Söndag
Klick
Sportbiblar
Om du inte hinner läsa klart tidningen sparas den i ditt arkiv så att du kan gå tillbaka och läsa mer när du får tid. Du kan även använda arkivet för att läsa tidigare upplagor så att du aldrig missar något.

SUPPORT

Har du problem med din prenumeration kontakta: support@aftonbladet.se (Känner du till vilken modell samt vilken version av Ipad eller Iphone du har så får du gärna skicka med den informationen också.)

BETALNING VIA ITUNES

När du prenumererar eller styck-köper Aftonbladet sker betalningen genom ditt iTunes konto när du bekräftar köpet. Prenumerationen förlängs automatiskt och ditt iTunes debiteras tidigast 24 timmar innan den nuvarande prenumerationen löper ut. Du kan stänga av den automatiska förlängningen via Inställningar/Affär/Apple-ID. Ingen återbetalning sker om prenumerationen avslutas innan den löpt ut.

Användarvillkor:

https://login.schibsted.com/about/terms

Privacy Policy:

https://www.aftonbladet.se/a/8wKvrw

What’s New

Version 4.1.1

Nytt i appversionen: Tekniska förbättringar

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Tonta9 ,

Långsam

Säkert en jättebra app om det inte hade tagit sådan tid att ladda hem tidningen.

planeKrazy ,

Lååångsam upload

Jag läser Washington Post och the Wall Street Journal för iPad dagligen och deras appar laddar ner den senaste versionen 10 gånger snabbare än AB.

Det tar runt 15 minuter att ladda ner WSJ på en kaffé med bra wi-fi signal. Det tar 50 minuter att göra detsamma med Aftonbladet för iPad!!! Det tar ju för eeeevigt!!! Det måste finnas en bättre lösning...

Det värsta med Aftonbladet för iPad är att texten inte fyller in hela rutan, det finns minst ett par centimeter på övre och nedre sidan som är tomma, helt löjligt att inte använda HELA skärmen eftersom texten är ganska svår att läsa.
När man klickar på en sida så förstoras den men istället för att fylla in hela rutan så blir den enorm och man bara ser 1/3 del av sidan och måste flytta runt den för att kunna läsa.

Av alla iPad tidningar som jag läser så är den här tidningen den allra värsta, en väldigt dålig layout. Jag tycker att Aftonbladets IT tekniker bör kolla upp Washington Post, Wall Street Journal, USAToday och Financial Times för lite Know-How. 

Det behöver ni verkligen!!! 

PS. Två stjärnor för att appen är gratis, annars skulle det bli - (MINUS) 5 stärnor. 

CDLupac ,

Inte helt framme.

Låt tidningen fylla skärmen så att man ser bättre. Röda bildbubblor och steckade linjer blockerar innehållet. Svårt att navigera från en artikel till nästa. Röriga och plottriga kontroller. Tack och lov är den gratis.

App Privacy

The developer, Aftonbladet Hierta AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like