Screenshots

Description

Welkom bij de app Afval Terneuzen

Met deze app van de gemeente Terneuzen vergeet u nooit meer uw container op tijd buiten te zetten! U krijgt namelijk een melding als wij uw container komen legen. Als er een wijziging is in de inzameldag, dan ontvangt u hierover ook bericht. De app is bedoeld voor iedereen die in de gemeente Terneuzen woont en beschikt over een smartphone of tablet. De gemeente Terneuzen stelt de app ‘Afval Terneuzen’ gratis beschikbaar in de Play Store en de App Store.

In de app vindt u verder nog informatie over de verschillende afvalsoorten, inzamellocaties en nuttige adressen.
Afvalkalender: persoonlijk en actueel

De app bevat een uitgebreide, digitale kalender waarin de ophaaldagen van uw afval staan aangegeven. Dit geldt voor alle afvalstromen, dus voor restafval, gft en papier. U kunt deze ophaalmomenten ook importeren in uw eigen agenda en instellen dat u tijdig een herinnering ontvangt.
Afvalsoorten
Er zijn verschillende afvalsoorten. Voor het milieu is het belangrijk om afval goed te scheiden. Twijfelt u over waar het afval thuishoort? Uw vragen worden hier beantwoord.

Inzamellocaties
Wilt u weten waar u plastic kunt inleveren? Of weet u niet precies waar er in uw buurt glascontainers staan? Kijk dan bij inzamellocaties. Compleet met overzichtelijke plattegrond!
Nuttige adressen
Wilt u weten waar u terecht kunt met vragen? Wilt u contact met het team Stadservice van de gemeente Terneuzen? Of bent u benieuwd wanneer de Milieustraat is geopend? U leest er hier meer over.

What’s New

Version 2.0.0

Door de nieuwe app opbouw is het eenmalig opnieuw aanmelden vereist.

- bugfixes
- Aanpassingen voor export kalender

Information

Seller
Maurice Poos
Size
7.5 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like