iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

aio er din personlige guide til et sundere liv og et bedre helbred. Gennem korte daglige træninger hjælper aio dig med at skabe sunde vaner inden for: Søvn, Vand, Åndedræt, Kost, Bevægelse og Meditation. aio indeholder alle de grundlæggende værktøjer til at skabe vedvarende sunde vaner i din hverdag.

Inkluderet i din rejse:

● En rejse, der vil hjælpe dig med at skabe sundere vaner og forbedre dit velvære.

● Guidede videoer, vejledning og input til at motivere, støtte og uddanne dig indenfor de seks elementer.

● En omfattende videnskabsbaseret guide, der uddanner dig til mere opmærksomhed og forståelse.

● aio motiverer og hjælper dig med at forbedre og forblive, på din rejse til et sundere liv.

● Hjælp når du har brug for det. Specifikke forslag til øvelser, der kan afhjælpe og modvirke smerter og stress lige ved hånden.

Seks nøgle områder til et sundt liv med aio:

SØVN: Søvn er nøglen til din sundhed. Søvnforskerne er ikke i tvivl. Hvis du vil leve længere, skal du prioritere din søvn. Når du sover får du bearbejdet dagens indtryk, du får styrket din hukommelse og din hjerne eliminerer potentielle neurotoksiske affaldsstoffer. Søvn er afgørende for kvaliteten af dit helbred.

VAND: Din krop består af ca. 70% vand. Forskning viser at når du drikker mere vand forbedrer du din kognitive og endda din fysiske præstation

ÅNDEDRÆT: Det er simpelt. Du har gjort det hele dit liv. Åndedrættet har en enorm effekt på din evne til at håndtere stress, producere energi på celle-niveau, og dit mentale fokus. Forskning viser at dybe åndedrætsøvelser kan forbedre din indlæring og evne til at tænke klart. aio hjælper dig med at trække vejret naturligt.

BEVÆGELSE: Livet er som at køre på cykel. For at holde balancen, skal du bevæge dig. Vi har en tendens til at tænke på sind og krop som adskilt. Skønheden ligger i forbindelsen mellem de to. Genopdag forbindelsen mellem sind og krop med øvelser, der træner din opmærksomhed, mobilitet, styrke og udholdenhed. aio hjælper dig med at få trænet og bevæget din krop.

KOST: Du er hvad du spiser. Mad er dine byggesten, dit brændstof og naturens egen medicin. Aio hjælper dig med at træffe fornuftige valg baseret på det du allerede gør, uden løftede pegefingre, men med forståelse for varige holdbare principper.

MEDITATION. Vi fokuserer ofte kun på kroppen når det kommer til sundhed. Men vores hjerne har også brug for træning for at forblive skarp og kunne bevare roen under stress. Meditation skaber forbindelse imellem krop og sind og hjælper dig med at vedligeholde og optimere dit fokus, koncentration, og hukommelse. Samt hjælper dig ind i en dybere tilstand af ro.

Send os en mail: support@aio.guide
Privacy Policy: https://aio.guide/privacy-policy.html

Nyheder

Version 3.8

- Mindre fejl/mangler

Vurderinger og anmeldelser

1,0 ud af 5
2 vurderinger

2 vurderinger

App-anonymitet

Udvikleren, Rmb Boost App IVS, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der tilknyttes dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet og tilknyttet din identitet:

  • Kontakt­oplysninger
  • Id'er

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide