Screenshots

Description

AKZ Accountants & Belastingadviseurs BV te Houten is een accountantskantoor waar een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en medewerkers dagelijks samenwerkt ten behoeve van onze klanten. Wij zijn sinds 2003 gevestigd in Houten. AKZ Accountants & Belastingadviseurs BV is de nieuwe naam van Huibers Accountants & Belastingadviseurs Houten BV.

Onze cliëntenkring is werkzaam in het midden- en kleinbedrijf. Hieronder bevinden zich zowel profit als non-profitorganisaties. Daarnaast mogen wij particulieren tot onze cliënten rekenen en onderscheiden ons in deze markt door een zeer persoonlijke benadering van onze klanten. In onze werkwijze en dienstverlening staat de klant altijd centraal.

AKZ Accountants & Belastingadviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Accountant-Administratieconsulenten (NOvAA) en het College van Belastingadviseurs (CB).

Ook al heeft u ons accountantskantoor niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om bij te blijven. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW-alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW- en Loonheffing alert dient u bij het downloaden van deze App pushberichten te accepteren.

New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW- en Loonheffing alert
Brochures en folders
Managementinformatie
Stel een vraag
Snel een offerte

What’s New

Version 2.4

Update in berichten

Information

Seller
AKZ Accountants & Belastingadviseurs B.V.
Size
22.9 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Catalan, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like