iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

AL-Wallet gør det muligt at betale med mobiletelefonen nemt og hurtigt

AL-Wallet fungerer på samme måde, som hvis du betaler med et kontaktløst kort – og med den samme høje sikkerhed. Når AL-Wallet er installeret på din mobiltelefon, holder du blot mobiltelefonen op til betalingsterminalen, og du har betalt.

Din AL-Wallet kan indeholde flere kort – både betalingskort (debetkort) og kreditkort – men kan p.t. kun indeholde dankort og dankort-delen af Visa/dankortet. Det sidste anvendte kort ”ligger øverst i pungen”, og vil være det, der betales med, hvis ikke du vælger et andet inden betalingen. Det kort, der anvendes mest, kan sættes op som dit ”fortrukne” kort. Det vil så ligge øverst, og du skal aktivt vælge et andet kort, hvis det fortrukne kort ikke skal benyttes til en betaling.

AL-Wallet er uafhængig af teleudbyder men kan kun benyttes via en iPhone. App’en virker i Danmark på de terminaler, som kan tage Bluetooth og QR-kode. Der er ingen øvre grænse for betalingsbeløb, men pinkode skal indtastes på mobilen ved køb over 200 kr.

Har du problemer med din AL-Wallet, kan du ringe til vores Support på telefon +45 38 48 48 40.

AL-Wallet. Nemt, hurtigt og sikkert.

Nyheder

Version 2.3.6

Mindre fejlrettelser og øget stabilitet samt ny funktion under Indstillinger 'Godkendelse af alle køb'. Hvis du aktiverer denne funktion, skal alle beløb, uanset beløbsstørrelse godkendes med pinkode eller Touch ID.

Oplysninger

Sælger
Aktieselskabet Arbejdernes Landsbank
Størrelse
34.7 MB
Kategori
Finance
Kompatibilitet

Kræver iOS 10.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Dansk, Engelsk, Færøsk

Alder
Aldersgrænse 4+
Copyright
© Copyright 2017 Arbejdernes Landsbank
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide