Algemene Onderwijsbond (AOb‪)‬ 4+

Algemene Onderwijsbond

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

De AOb-ledenapp is er speciaal voor AOb-leden. Met de app ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws dat in jouw sector speelt. Je kunt er gemakkelijk een vraag stellen aan de medewerkers van het Informatie en Adviescentrum en snel je gegevens wijzigingen. Op deze manier willen we dichtbij onze leden staan en sneller met jou in contact komen.

Relevant voor jou
- Je kunt de app instellen naar jouw voorkeuren. Wanneer je jouw sector of interessegebieden hebt ingesteld, zie je het relevante nieuws op het nieuwsoverzicht en passende bijeenkomsten in de agenda. Zo zorg je ervoor dat je alleen informatie ziet die voor jou nuttig is.

In contact met de AOb
- Het wordt met de app nog makkelijker om in contact te komen met de AOb. In je profiel wijzig je jouw contactgegevens, schoolgegevens en andere voorkeuren zoals nieuwsbrieven die je wilt ontvangen. En via ‘Stel een vraag’ stel je gemakkelijk, vanuit de app, een vraag aan medewerkers van het Informatie en Adviescentrum. En omdat het profiel in de app gekoppeld is aan jouw lidmaatschap, kunnen de collega’s van de AOb gemakkelijk contact met je opnemen om jouw vraag te beantwoorden.

En we blijven innoveren
- De app wordt continue verbeterd en vernieuwd. Zo kunnen we nog beter inspelen op jouw wensen en komen vakbond en werkveld nog dichter bij elkaar te staan.

What’s New

Version 1.6.0

We zijn constant op zoek naar bugs en verbeteringen. Komen wij er eentje tegen, dan beginnen we meteen met een update.
Heb je nog andere opmerkingen, vragen of tips? Laat het ons weten via de app, LinkedIn of onze website.
Nooit een update missen? Zet automatische downloads aan. Ga naar de instellingen van je toestel > App Store > App updates

App Privacy

The developer, Algemene Onderwijsbond, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Productivity
Productivity
Finance
Finance
Finance