iPhone Screenshots

Description

Alkosmart är appen som hjälper dig till ett sunt liv. Appen ger dig verktyg och kunskap för att ta kontroll över hur mycket du dricker och för att göra livsstilsförändringar som skapar balans i ditt liv.

Alkokoll
Alkokoll hjälper dig att ha koll på hur mycket du har druckit de senaste dagarna, den senaste veckan, månaden eller året.

SMART
Vi behöver balans i livet för att må bra. SMART ger dig verktyg för att göra livsstilsförändringar inom: Sömn, Mat, Affekter, Relationer och Träning. Du sätter smarta mål och får kunskap och tips som hjälper dig på vägen till ett balanserat liv - ett sunt liv.

Vit månad
I vit månad sätter du ett startdatum för din vita månad. Du får även dagliga notifikationer med kunskap, tips och inspiration som hjälper dig på vägen till ett balanserat liv - ett sunt liv.

Mindfulness
Mindfulness hjälper dig att styra över negativa tankar, känslor och handlingar. Här får du tips på övningar som kan hjälpa dig att lyckas bättre med dina livsstilsförändringar.

Fråga Torbjörn
Ställ frågor om alkoholkonsumtion och mående till Torbjörn - och få svar inom 24 timmar. Torbjörn är socionom och samtalsterapeut sedan 30 år tillbaka.


AlkoSmarts standard prenumeration.
För att få tillgång till funktionerna i appen så måste en månadsprenumeration (1 månad), som kostar 29 kr/månad, tecknas. Första månaden är kostnadsfri. Prenumerationen förnyas automatiskt om den inte är uppsagd minst 24 timmar innan slutet på den pågående prenumerationen. Om en prenumeration avbryts mitt i, så löper den ut till månadens slut och avbryts sen. För att avsluta din prenumeration kan du gå till "Account settings".

Betalningen kommer debiteras från ditt iTunes konto.

Genom att teckna prenumerationen godkänner du vår integritetspolicy och användarvillkor, dessa går att läsa här:
http://alkosmart.se/privacy.html

What’s New

Version 3.2

AlkoSmart blir en gratis app med reklam. Om du har en aktiv prenumeration kan du välja att fortsätta ha den för att slippa se reklamen.

Information

Seller
Samtala Prinsgarden AB
Size
57.4 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
17+
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Standard prenumeration $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like