iPhone Screenshots

Description

Bliv en del af Allers fordelsprogram Aller Plus og vind lækre præmier i Det Store Lykkespil. Aller Plus er din helt nye og gratis fordels-app, som er fyldt med spil, præmier, rabatter og en masse andre dejlige fordele.

Hver uge kan du finde unikke lykkenummre i hvert af Allers syv ugeblade. Når du scanner dit lykkenummer i app’en, optjener du point og deltager i Det Store Lykkespil, som en fyldt med præmier inklusiv en stor hovedpræmie, der trækkes hver tredje måned. Du optjener samtidig point, får rabatter på kendte mærkevarer og har mulighed for at vinde endnu flere præmier i forskellige spil.

FUNKTIONER I ALLER PLUS

OPTJEN POINT MED DIT STEMPELKORT
Hver gang du køber et Aller ugeblad (7 TV-dage, BILLED-BLADET, Familie Journalen, femina, SE og HØR, SØNDAG og Ude og Hjemme), kan du indtaste/scanne en unik lykkekode og optjene point. Dine point kan du bruge i pointshoppen. Samtidig giver hvert lykkenummer et lod til Det Store Lykkespil.

DET STORE LYKKESPIL
Det Store Lykkespil består af en stor hovedpræmie, der trækkes hver 3. måned samt en masse præmier, du løbende kan vinde. Du deltager ved at købe et Aller ugeblad (7 TV-dage, BILLED-BLADET, Familie Journalen, femina, SE og HØR, SØNDAG og Ude og Hjemme), hvor du får et unikt lykkenummer, som du skal indtaste i Aller Plus app’en. Det koster ikke yderligere og kræver ikke ekstra tilkøb. Jo flere lykkenumre du indtaster, jo flere lodder har du til Det Store Lykkespil, og jo højere vinderchancer har du.

RABATTER
Som bruger af Aller Plus kan du få adgang til en række attraktive rabatter og eksklusive tilbud hos forskellige samarbejdspartnere.
POINTSHOP
Aller Plus indeholder en pointshop, hvor du løbende kan bruge dine optjente points fra dine lykkenumre til små gaver.

SPIL OG UNDERHOLDNING
Du kan hver dag spille forskellige spil som fx enarmet tyveknægt, lykkehjul eller skrabespil og være heldig at vinde en præmie.

ARTIKLER
I Aller Plus får du løbende adgang til spændende artikler fra Allers mange udgivelser – der er med garanti noget for enhver smag her!

GRATIS AT BRUGE OG HELT UDEN BINDING
Det er gratis at være medlem af Aller Plus og bruge app’en og der er ingen form for binding. Du kan til enhver tid framelde dig fordelsprogrammet ved at gå ind på din profilside og klikke på ”Slet profil og alle data” i bunden af siden.

Apple er ikke involveret i konkurrencerne og spillene i Apple Plus app'en. Apple er ikke sponsor på konkurrencerne/spille i Aller Plus app'en.

Information

Seller
Aller Media A/S
Size
34.6 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Gambling and Contests
Frequent/Intense Simulated Gambling
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like