Almedalen Just Nu 4+

NTM AB

Designad för iPad

    • Gratis

Skärmavbilder

Beskrivning

2023 års officiella leverantör av Almedalsveckans program - Almedalen Just nu. Här finns all information om veckans evenemang som genomförs mellan 27 juni och 1 juli på plats i Visby.

Almedalen Just nu är Almedalsveckans officiella app 2023. Den är framtagen i samråd med Region Gotland. Appen uppdateras ständigt och är ett hjälpmedel för att hitta samtliga evenemang.

I appen finns alla veckans programpunkter som blivit godkända av Region Gotland. Här finns information om vem som är arrangör och vilka som medverkar. Kontaktpersoner och kontaktuppgifter.

I funktionen - Vad händer Just nu? - får du en överblicksbild över vilka evenemang som börjar inom närtid. Vad händer Just nu? är en inspirationstjänst om du får tid över och vill få en överblick vad som är på gång.

Visa favoriter. Här listas alla dina favoriter. Synkronisera och dela dina favoriter genom din kalender.

Utvecklade sökfunktioner gör det lätt för dig att hitta det du söker. I fritextfältet finns det autocomplete-funktion för att undvika stavfel. Utöver fritext går det bra att söka från listade kriterier. Här finns det möjlighet att addera olika sökord som t.ex. evenemangstyp, plats, ämne, arrangör, tid, medverkare, etc.

Appen fungerar offline.
Appen har VoiceOver-stöd.
Appen är tillgänglighetsgranskad.

Börja planera din Almedalsvecka redan nu.

Nyheter

Version 4.1.3

2023 års version av Almedalen Just nu.

Appintegritet

Utvecklaren NTM AB har angett att appens integritetsrutiner kan inkludera hantering av data enligt beskrivningen nedan. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Sekretessriktlinjer kan variera, till exempel utifrån de funktioner du använder eller din ålder. Läs mer

Mer från den här utvecklaren

News
News
News
News
News
News

Du kanske också gillar

Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking