Screenshots

Description

Aplikacioni “Ambasada ime” është në funksion të bashkatdhetarëve tanë që jetojnë dhe punojnë jashtë vendit për komunikimin efikas me përfaqësitë diplomatike në vendet respektive, si dhe komunikimin e sinkronizuar të të gjithë ambasadave/konsullatave lidhur me vendimet, nismat dhe projektet e ministrisë.

What’s New

Version 0.0.3

First official release!

Information

Seller
Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit
Size
31.9 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like