AMOpartner 17+

Johan Rube

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Et komplet AMO-system

Via AMOpartner har du det fulde overblik over dit arbejdsmiljø, og du kan nemt og hurtigt oprette og udsende de lovpligtige APV’er, med få klik. Systemet genererer automatisk statistik og fremhæver eventuelle indsatsområder, og kommer tilmed med løsningsforslag.

Arbejdsmiljøorganisationens arbejde er meget mere end blot håndtering af APV’er og arbejde med handlingsplaner. For at kommer 360 grader rundt, inden for arbejdsmiljøet, har vi tilføjet et komplet dokumenthåndteringssystemet til styring af den lovpligtige arbejdsmiljømappe. Du har dermed mulighed for at samle alle virksomhedens dokumenter, (datablade, brugsanvisninger, beredskabsplaner mv.) nemt og sikkert og gøre disse tilgængelige for alle medarbejdere, via et medarbejderlogin. Udover det sørger vi naturligvis for, at ulykkeindberetning, medarbejderhåndtering og meget mere sker direkte fra AMO-systemet.

What’s New

Version V.1.0.1

Tilføjelse af IPAD billeder

App Privacy

The developer, Johan Rube, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Business
Business
Business
Business