iPhone Screenshots

Description

AMSS, najveće i najstarije udruženje vozača u Srbiji, kome je poverenje ukazalo preko 100 hiljada članova, od sada Vam je još bliže i dostupnije preko mobilne aplikacije. Članovi srpskog nacionalnog automobilskog kluba, ali i ostali vozači, imaće najbitnije informacije na jednom mestu!

Više nije bitno gde ste, dovoljno je da u ruci imate mobilni telefon, a tako i svu pomoć, usluge, informacije i savete iz AMSS.

AMSS mobilna aplikacija omogućava Vam brzu komunikaciju sa Operativnim centrom AMSS kako biste dobili neophodnu pomoć na putu, popravke, šlepovanje, ali i savet i informacije. Više ne morate telefonski objašnjavati gde se nalazite, dovoljno je da putem aplikacije pošaljete sms jednim klikom našem operativnom centru sa koordinatama i u najkraćem roku pomoć će stići do Vas. Stanje na putevima Vam je od sada uvek dostupno na mapi koja obuhvata sve informacije koje Vam mogu biti od značaja za planiranje vaše rute ili puta u Srbiji, kao i video, uživo kamere, sa 18 najferkevntnijih saobraćajnica, za sada samo u Beogradu. Sa opcijom „u Vašoj blizini“ jednostavno će te pronaći vama najbliže mesto za uslugu ili dokument koji vam je potreban. Aplikacija vam daje odgovore na pitanja kako i gde da izvadite neophodna međunarodna vozačka dokumenta, šta su TAG uređaji, koliko koštaju, kako da ostvarite popuste i gde možete da ih kupite. Putem naše aplikacije možete platiti parking u svim zonama I svim gradovima Srbije.

Uz AMSS mobilnu aplikaciju u džepu su vam pravila i propisi koji važe u Srbiji i EU. Više ne morate da se pitate koliko će vas koštati registracija vozila, dovoljno je da upišete neophodne podatke i to odmah saznate. Isto važi i za cenu putarine. Imate opciju i da preko “daljinara” vidite udaljenost do vašeg odredišta i dobijete predloženu rutu. Kada je osiguranje vašeg auta, vas i vaše porodice u pitanju, dostupna vam je kompletna informacija o svim proizvodima AMS Osiguranja kao i online kupovina. Vrlo lako i pregledno možete da se obavestite o svim pogodnostima različitih vrsta osiguranja i izaberete ono koje najviše odgovara vašim potrebama I navikama.

AMSS mobilna aplikacija nudi potpuni, sveobuhvatni, ažurirani pregled najpotrebnijih informacija u vezi sa putovanjem i saobraćajem, ali i mogućnost trenutnog pozivanja pomoći, kada je ona neophodna, kupovina ili obnovljanje AMSS članstva na nekoliko klikova, i još mnogo korisnih podataka kao što su:

• „granični prelazi“
• „radovi na putu“
• „obustave saobraćaja“
• „kalkulator registracije“
• „registracija u Vašoj blizini“
• „tehnički pregled u Vašoj blizini“
• „tehnički pregled u Vašoj blizini“
• „prodaja i dopuna TAG uređaja“
• “online kupovina putnog zdravstvenog osiguranja”
• „prekršaji i kazne“

Vaš AMSS

What’s New

Version 1.2.4.

Veći broj informacija za lokacije u okviru loyalty programa AMSS u modulu PLATI I UŠTEDI: očekivani popust na prodajnom mestu, radno vreme... Redizajn pojedinih grafičkih elemenata. Stabilizacija funkcionalnosti.

Ratings and Reviews

3.2 out of 5
20 Ratings

20 Ratings

Nenadjoww ,

Kamere

Popravite kameru sa Vukovog Spomenika u Beogradu ne radi od kada sam skinuo aplikaciju.

Roadbiker pro ,

Issues since version 1

- toll fee calculator: false values
- overview border crossings: biggest / most important ones are missing.
- Camera Border Crossing in „departure-direction“ not working.

However, the app has great potential!

SasaAlmighty ,

Placanje parkinga (greska)

Kada kliknem da platim parking otvori aplikaciju za poruku lepo unese broj na koji saljem SMS, ali registraciju unese sa crticom (npr. KG111-AA) i tako poslata poruka nije prihvacena. Molim vas da omogucite da registracija bude upisana bez crtice (KG111AA) kako bi radilo. Pozdrav

Information

Seller
Branko Cvetic
Size
45.1 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Auto-moto savez Srbije
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like