Screenshots

Description

Невероятна програма, с която реално си викате такси, по същия начин, както винаги сте го правили досега, с тази разлика, че не се се обаждате по телефона на диспечер, няма нужда да създавате акаунт, не споделяте профили в социални мрежи и не изпращате лична информация.

Подавате поръчка само с натискане на 2 бутона - за начален адрес и за подаване на поръчката.
Поръчката ви се поема реално от диспечер на избраната от вас таксиметрова компания, като той следи за коректното й изпълнение, гарантирайки ви сигурно и комфортно пътуване.
Виждате в реално време как таксито ви пътува към вас, напомня ви за неговото пристигане и следите изпълнението на поръчката и движението на таскито на своя телефон или таблет.

КАК СЕ ПОДАВА ПОРЪЧКА?

1 - Намествате картата с пръст, ако нямате връзка с GPS, така че зеления маркер в средата на екрана да бъде върху желания от вас адрес за повикване на такси или ако имате връзка с GPS натискате бутона "GPS позиция" и потвърждавате адреса с бутона "Начален адрес".

2 - Натискате бутона "Извикай такси" и следите статуса на поръчката в червения текст, както и как таксито ви пристига по картата в реално време.

Невероятно лесно, но факт, дори и без GPS покритие!

Подаването на Краен адрес и детайли е по ваше желание и не е задължително. Там можете да опишете допълнителни изисквания, които иначе бихте казали на диспечер при поръчка на такси по телефона.

Добавена е чат система в менюто на програмата, за комуникиране с диспечерите на избраната от Вас таксиметрова компания, където можете да задавате въпроси, уточнения или дори да си поръчате такси със съобщение без да го подавате като поръчка.

Софтуера не използва камерата или микрофона ви и не изпраща GPS координатите ви, а използва вашия GPS за бързото намиране на вашия текущ адрес и за да ви улесни при задаване на начален адрес на поръчката.

Вашите GPS координати не се изпращат към системата, а само координатите и името на адреса, където желаете да пристигне таксито, като можете да използвате програмата в закрити помещение дори и при липса на GPS връзка. Използваните от вас адреси се запаметяват за бързо избиране при следващи поръчки. Можете да ги редактирате, ако получените автоматично адреси не са коректни. Разполагате с цялата нужна ви информация за таксиметровата компания и таксито, което изпълнява поръчката ви, като време за пристигане подадено от таксито, тарифи, работен номер, екстри, марка автомобил и други.

Към този момент можете да използвате услугите ни в следните градове и техните околности:

* Благоевград,
* Бургас,
* Варна,
* Велико Търново,
* Добрич,
* Кюстендил,
* Плевен,
* Пловдив,
* Разград,
* Русе,
* Сандански,
* Свищов,
* Хасково,
* Шумен

При проблеми, забравени вещи в таксито или други претенции, винаги можете да се обърнете към компанията изпълнила вашата поръчка, където те имат пълната информация за вашата поръчка, маршрута, цената времето и др. и ще ви укажат нужното съдействие.

При добавяне на нови таксиметрови компании и обслужвани градове няма нужда от актуализиране на приложението, то автоматично ще ви покаже актуални данни при всяко негово стартиране.

Този софтуер е безплатен и не таксува нито вас, нито таксито, което ви изпълнява поръчката при използването му и при подаването на поръчки.

Andromix Taxi е продукт на Андромкс ООД. За връзки и контакти: www.andromix.eu

What’s New

Version 1.23

* След като въведат начален адрес, клиентите ще могат да виждат най-близките свободни коли в реално време, и когато кликнат върху дадена кола, ще виждат подробна информация за колата, шофьора, рейтинг, снимка, име, цени и др. (Ако избраната таксиметрова фирма е разрешила тази опция)

* Вече можете да подадете поръчка директно до любима (предпочитна) кола, без намеса на диспечер.

* Можете да проверите дали любимата Ви кола е свободна и на какво разстояние е от началния адрес на поръчата ви.

Information

Seller
ANDROMIX OOD
Size
2.3 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Andromix LTD
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like